Pana acum de ce nu ati facut astfel de verificari …

Comment on FOTO. ”Ultimatum”. Primăria le cere sătmărenilor și Florisal să colecteze deșeurile selectiv by Unu.

Pana acum de ce nu ati facut astfel de verificari domnule primar? Sau v-a trezit din somn/….. domnul Szolomaier?FELICITARI DOMNULE SZOLOMAIER!

Recent Comments by Unu

FOTO. Primarul Kereskenyi îi trimite protestatari pe capul prefectului Filip. E război total
Se bat mortii cu ranitii!
1. Cine ar vrea cu adevarat sa rezolve zona Bercu nu ar proceda cum face consiliul Satu mare si in frunte cu conducatorul.
2. E usor sa bagi bete in roate fara sa vi cu explicatii si solutii, inteleg, legea e lege (hai ma , ce e asa grav?).
3. Articolul 14 din CL, pai ce daca svcrie si in limba fratilor nosrti care acu 100 de ani l-au bagat la bulau pe LUCACIU, va deranjeaza?
4. Oricum daca castiga consiliul Satu mare , apoi se pot punem placuti in limbele bilicve pe toate starzi din Satu MAre, Ardeal, si mai vedem…
5. Noi nu ne vindem tara, dar ne vindem sufletul si constiinta *aviz juristilor din primaria SM si consilierilor…vedeti ce mosntru hrabniti … o sa va manance … voi munciti nu ganditi…


FOTO. Primarul Kereskenyi îi trimite protestatari pe capul prefectului Filip. E război total
banuiesc ca dupa ce se da-u denumiri la strazi( aviz amatorilor nu au denumiri toate strazile din bercu, a se vedea harta) se vor rezolva toate problemele de urbanism si introducere utilitati.


FOTO. Primarul Kereskenyi pune toate tunurile pe cei din Prefectura Satu Mare. Fără precedent!
Legea trebuie sa fie lege pentru toți. Asta e rolul prefecturii. Daca cei din primărie au gresit( intenționat sau nu) trebuie sa corecteze. Ce mare lucru. Daca vor, pot sa o facă in următoarea ședinta. Gabor încearcă sa își facă capital politic pe spatele instituției Prefectului. Urat


FOTO. Primarul Kereskenyi pune toate tunurile pe cei din Prefectura Satu Mare. Fără precedent!
Ai dreptate Ana . Primarul sa verifice daca au fost respectate autorizatiile de construire si sa aplice legea. DEMOLARE! DEMOLARE! DEMOLARE!


Un sătmărean a învins Consiliul Local Satu Mare! Taxa suplimentară de mediu, ANULATĂ în primă instanță
SATMARENI NU PLATITI TAXA DE PE FACTURA FLORISAL.DOMNULE PREFECT CE MAI ASTEPTATI? ATACATI HOTARAREA SI SUSPENDATI APLICAREA EI.


Citește articolul precedent:
FOTOGALERIE. S-a închis cea mai mare stație de autobuze. Calvar pentru mii de navetiști

Închide