FOTO. Un bancher, prima persoană care și-a anunțat candidatura la Primăria Satu Mare


Adelin Ghiarfaș este prima persoană care își anunță candidatura pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare la alegerile locale din acest an. Adelin Ghiarfaș este un bancher și un activist local, care a abordat în ultimii ani mai multe teme sensibile. Printre care situația Hotelului Dacia, fiind persoana care a anunțat în premieră cine este cumpărătorul.

Este important de precizat că Adelin Ghiarfaș a mai candidat la alegerile locale din 2016, atunci când a obținut 1.016 voturi.

Redăm mai jos mesajul postat pe Facebook de primul candidat: 

”Satu Mare ești Tu, Satu Mare sunt Eu…Satu Mare e Acasă… Dragi Sătmăreni, e crezul meu, e dorința de mai bine…. A fost anul 2016 și vă mulțumesc celor 1016 care ați crezut în mine, ați votat cu mine, vă mulțumesc celor care m-ați ascultat și celor care si-au exprimat intenția de vot, indiferent de ea!

E anul 2020… urmează să vă alegeți primarul. Pe această cale îmi anunț decizia de a candida din nou la Primăria Municipiului Satu Mare! Ultimii patru ani au fost buni? Au fost răi? Era loc de mai bine? Voi decideți…. Eu voi fi acolo, într-o competiție din care sper ca Sătmarul să câștige!

În ultimii patru ani am dobândit puțină experiență politică, voi candida independent sau voi candida sprijinit de un partid sau o alianță politică… Voi analiza și voi decide, dar vă asigur că crezul meu rămâne același! Uniți suntem o Forță!3 Comments on "FOTO. Un bancher, prima persoană care și-a anunțat candidatura la Primăria Satu Mare"

 1. Mama ce mare lucru a facut asta el a anuntat cine a cumparat hotel dacia.. Oameni bun asta e problema noastra??? Nu mai de graba cine a distruso si care e problema acuma ca in sfarsit cineva vine cu bani si reabiliteaza reface hotel dacia ce mare activist auzi ba

  View Comment
 2. Ce partid are in spate ?Sper ca nu Tavipro !!

  View Comment
 3. Petre ciupac | ianuarie 19, 2020 at 12:45 |

  Vice Primarul ALBU de ce nu ar fi bun…?

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.