In legatura cu stingatoarele am si eu o problema. Stingatoarele …


Comment on FOTO/VIDEO. Un microbuz, plin cu pasageri, a luat foc. Angajații Autonet au intervenit salvator by Foris.

In legatura cu stingatoarele am si eu o problema. Stingatoarele sunt cam mici, nu stim sa le folosim in caz de incendiu. eu, personal daca as sesiza la masina mea incendiu nici nu ma gandesc sa sting incendiul ci sa opresc masina intrun loc sa nu aiba si altii de suferit si as luao la fuga cat mai departe. Ca unii au avut curaj si au lichidat incendiul jos cu palaria in fata lor. Dar noi nu suntem instruiti cum sa procedam in caz de incendiu. mie mi se par prea mici aceste stingatoare, le purtam doar de dragul sa nu ne amendeze. Poate cei de la Pompieri ne pot ajuta, caci sunt multe cazuri.
SZABOLCS DIN PARTEA MEA AI NOTA 10. PASTE FERICIT.

Foris Also Commented

FOTO/VIDEO. Un microbuz, plin cu pasageri, a luat foc. Angajații Autonet au intervenit salvator
Serpentinele pun la incercare atat masinile cat si pe soferi. Bine ca s-au putut lua masuri din timp si nu s-a produs o tregedie. Multumiri si soferilor binevoitori de la AUTONET. MESESUL, MESTEACAN, PIATRA CRAIULUI, greu de trecut dar cu peisaj extraordinar.


Recent Comments by Foris

Evazionist, prins de polițiștii de frontieră sătmăreni. Își va petrecere următorii 5 ani după gratii
Evazionistul fiscal, este un termen în care toți putem fi catalogați. Unul nu poate să spună că nu este evazionist fiscal. Dacă lucrezi de-acasă curentul și imobilul este folosit in scop comercial, dacă te ocupi cu Oriflame sau cu asemenea tot evaziune este și aș putea înșira zeci de astfel de lucruri. Noțiuea de evazionist fiscal este o noțiune pe baza căreia toți cetățenii pot fi șantajați sau excude dintrun mediu dacă uneia dintre autorități nu-i place cum te comporți.


FOTO. Lista centrelor de vaccinare din județul Satu Mare. Începe etapa a doua, centrele au fost amenajate
Pentru omul de rând cât costă? Cel puțin are șanse la vaccin? Sau numai cadrele medicale și MAPN, MAI, eventual dascălii au acces?


FOTOGALERIE. O mamă cu bebeluș, acuze la adresa unor angajați ai Spitalului Județean Satu Mare
@Ghita asta cu – românii dacă nu fac un rău nu sunt sănătoși- nu sunt deacord cu tine. Sunt ungur și am de lucru cu mulți români și toți sunt de treabă. Poate m-aș putea plânge pe 1% dintre românii cu care am treabă. În rest hideți să ne bucurăm de iarnă.


VIDEO. Scene cutremurătoare: Un bătrân plânge și se roagă în genunchi să fie consultat de medici
Parcă totul ar fi regizat. Omul își face teatrul, unu îl filmează, personajul principal nici măcar nu-și arată chipul. Nu zic că nu este adevărat ce se întămplă, din păcate întâlnim persoane care sunt paralel cu jobul. Dar sunt și persoane și nu puține care vin la spital doar să se afle-n treabă. Dar din păcate și Satu Mare are destui asemenea incompetenți.


Noua listă cu țările din zona galbenă. Cei care vin din aceste state trebuie să se izoleze 14 zile
Și Ungaria, Austria? Zona verde sau rosie? Mulțumesc.
Citește articolul precedent:
FOTO. Nou, în municipiul Satu Mare. Ceai de chimen cu gândac

Închide