In legatura cu stingatoarele am si eu o problema. Stingatoarele …

Comment on FOTO/VIDEO. Un microbuz, plin cu pasageri, a luat foc. Angajații Autonet au intervenit salvator by Foris.

In legatura cu stingatoarele am si eu o problema. Stingatoarele sunt cam mici, nu stim sa le folosim in caz de incendiu. eu, personal daca as sesiza la masina mea incendiu nici nu ma gandesc sa sting incendiul ci sa opresc masina intrun loc sa nu aiba si altii de suferit si as luao la fuga cat mai departe. Ca unii au avut curaj si au lichidat incendiul jos cu palaria in fata lor. Dar noi nu suntem instruiti cum sa procedam in caz de incendiu. mie mi se par prea mici aceste stingatoare, le purtam doar de dragul sa nu ne amendeze. Poate cei de la Pompieri ne pot ajuta, caci sunt multe cazuri.
SZABOLCS DIN PARTEA MEA AI NOTA 10. PASTE FERICIT.

Foris Also Commented

FOTO/VIDEO. Un microbuz, plin cu pasageri, a luat foc. Angajații Autonet au intervenit salvator
Serpentinele pun la incercare atat masinile cat si pe soferi. Bine ca s-au putut lua masuri din timp si nu s-a produs o tregedie. Multumiri si soferilor binevoitori de la AUTONET. MESESUL, MESTEACAN, PIATRA CRAIULUI, greu de trecut dar cu peisaj extraordinar.


Recent Comments by Foris

PresaSM, acum și în limba maghiară. Fiindcă ne pasă de toți sătmărenii
@Costel Poate că sunt mai mulți dar nu o pot vorbi doar o mică parte, de scris sau citit doar câțiva. Poate pentru acei câțiva din respect pentru ei. Eu am găsit și oameni harnici printre ei.


PresaSM, acum și în limba maghiară. Fiindcă ne pasă de toți sătmărenii
Citesc PRESA SM că este mai apolitic decât presa maghiară. Unele articole nu, dar majoritatea articolelor dezbat cazuri ce ne pasă nouă sătmărenilor. Vă salut și spor la articole.


FOTO. Mizerie în cimitirul de pe strada Amațului. Tomberoane puține și pline ochi, gunoi lăsat lângă gard
Fiecare cimitir are un administrator, dacă cuiva nu-i place felul cum arată cimitirul atunci să întrebe administratorul cimitirului care se ocupă de treburile cimitirului.


HARTĂ. Cum pot să ajungă românii în țară, prin Ungaria. Traseele permise
Și se poate trece frontiera fără a intra în carantină?


Alba-neagra! Ungaria a redeschis temporar accesul prin PTF Petea și PTF Urziceni
Cum fără nici o explicație? Ulterior tot trebuie să să explice de ce se închide o vamă fără nici un preaviz. UDMR-ul nu ține legătura cu partea ungară? Nu pot interveni măcar lor să le fi explicat și apoi să transmită mai departe concetățenilor care este situația?


Citește articolul precedent:
FOTO. Polițist care muncea în plus fără bani. Se pensionează după 25 de ani de muncă

Închide