In legatura cu stingatoarele am si eu o problema. Stingatoarele …

Comment on FOTO/VIDEO. Un microbuz, plin cu pasageri, a luat foc. Angajații Autonet au intervenit salvator by Foris.

In legatura cu stingatoarele am si eu o problema. Stingatoarele sunt cam mici, nu stim sa le folosim in caz de incendiu. eu, personal daca as sesiza la masina mea incendiu nici nu ma gandesc sa sting incendiul ci sa opresc masina intrun loc sa nu aiba si altii de suferit si as luao la fuga cat mai departe. Ca unii au avut curaj si au lichidat incendiul jos cu palaria in fata lor. Dar noi nu suntem instruiti cum sa procedam in caz de incendiu. mie mi se par prea mici aceste stingatoare, le purtam doar de dragul sa nu ne amendeze. Poate cei de la Pompieri ne pot ajuta, caci sunt multe cazuri.
SZABOLCS DIN PARTEA MEA AI NOTA 10. PASTE FERICIT.

Foris Also Commented

FOTO/VIDEO. Un microbuz, plin cu pasageri, a luat foc. Angajații Autonet au intervenit salvator
Serpentinele pun la incercare atat masinile cat si pe soferi. Bine ca s-au putut lua masuri din timp si nu s-a produs o tregedie. Multumiri si soferilor binevoitori de la AUTONET. MESESUL, MESTEACAN, PIATRA CRAIULUI, greu de trecut dar cu peisaj extraordinar.


Recent Comments by Foris

Premierul Orban îl ”execută” pe omul PSD Satu Mare de la Finanțe
Sunt deacord cu execuțiile dacă se constată că omul pus acolo nu-i de folos. Dar nu sunt deacord cu execuțiile doar de dragul lichidării PSD-ului. Până la urmă tot nepotul cuiva le va ocupa locul.


FOTO. Bărbat amendat după ce a plantat 40.000 de arbori pe terenul său! În timp ce alții defrișează
Garda de mediu ca și multe alte instituții create să amendeze pentru menținerea pensiilor speciale și exagerat de ridicate ale multor fost ofițeri și politicieni. Unii își merită banii, dar majoritatea au frecat menta toată viața.


Mămică, cu doi copii, victima unui furt în centru! Cere ajutorul sătmărenilor
Foarte urât. De la noi sa furat din mașină deși am avut bebelușul în mașină într-o clipă, în centrul orașului, de parcă stau la pândă. După amiază actele le-am primit înapoi, banii s-au dus. Măcar să trimită actele.


FOTO/VIDEO. Femeie atacată cu toporul de ”hoții de lemne”, în județul Satu Mare
Oșeni, că ei au păduri. Dacă am avea și noi, toporul ar fi la ordinea zilei și la noi. Cunosc asemenea cazuri și în alte județe.


PNL: PSD, o piatră de moară legată la gâtul României. Iohannis și PNL vor să pună țara pe picioare
Fără penali 🙂


Citește articolul precedent:
FOTO/VIDEO. Transport excepțional prin Satu Mare. Va străbate tot județul

Închide