FOTO. Un nou pod peste Someș, în județul Satu Mare


În județul Satu Mare se va construi un nou pod peste râul Someș. Și asta după ce a fost semnat contractul de finanțare pentru investiția ,,Pod nou peste râul Someș în zona Potau-Cărășeu”.

Urmează să se demareze și procedurile privind execuția lucrărilor. Practic, un pod în această zonă ar lega Țara Codrului de Țara Oașului, nefiind necesară efectuarea unui ocol de zeci de kilometri.

Podul este cu atât mai important cu cât va asigura accesul forței de muncă din zonă spre investiția celor de la Alu Menziken, care au deschis la Medieșu Aurit o fabrică cu tehnologii de ultimă generație.

Investiția celor de la Alu Menziken la Medieș se ridică la 55 de milioane de euro. Fabrica se întinde pe o suprafață de 13 hectare.1 Comment on "FOTO. Un nou pod peste Someș, în județul Satu Mare"

  1. Gavril Corodan | ianuarie 15, 2021 at 20:55 |

    nu sunteți în stare să construiți un pod în 10 peste Someș, și iar aveți plan de unul, numai nu știu cine se va face putred de bogat cu aceste poduri

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Medieșu Aurit, pod
Anunț organizare de șantier mal stâng și mal drept, aferentă investiției ”Pod peste râul Someș

Închide