FOTO. Un sătmărean a plecat la muncă peste hotare. A rămas șocat când s-a întors acasă

Un sătmărean, plecat la muncă în Occident, a avut un veritabil șoc când s-a întors în localitatea Culciu Mic din județul Satu Mare. O echipă care a introdus conducetele de gaz nu doar că i-au spart podul de beton, care îi asigura accesul în curtea casei sale, ci i s-a pus și o piramidă de bolovani în fața curții.

Degeaba s-a dus sătmăreanul la Primăria Culciu, căci nu a avut nicio șansă. Cu toate că primarul ar trebui să îi oblige pe cei care au săpat să readucă terenul la starea inițială.

Dacă bolovanii i-a mutat de unul singur, bărbatul speră să se întâmple o minune și să vină cineva să îi repare pagubele.  Acesta se gândește cu groază la ce surprize i s-ar mai putea pregăti la următoarea revenire în țară.

2 Comments on "FOTO. Un sătmărean a plecat la muncă peste hotare. A rămas șocat când s-a întors acasă"

  1. Podul este pe spatiu public asa că este foarte simplu, Primaria trebuie să repare!!

    View Comment
  2. în proiect și în deviz este inclusă și refacerea podețului. Sau nu. Întrebați la primărie.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre intervenție, introducere gaz, Județul Satu Mare
FOTO. Sătmărenii produc căpșuni și acum. Minunea de la Sărătura

Închide