FOTO. Un șef din Poliția Satu Mare s-a pensionat. Mesajul direct pentru profitori


Comisarul șef Dan Moisa – fostul șef al Serviciului Cabinet din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare – este, începând de astăzi în pensie. Cunoscut ca un om direct, Dan Moisa a ținut să le mulțumească tuturor colegilor și prietenilor, dar și să le transmită un mesaj celor care i-au căutat prietenia doar din interes.

”Începând de astăzi încetez raporturile de serviciu cu Poliția Română, prin pensionare. Foștilor mei colegi le doresc mult succes în activitate, iar finalul carierei să le fie încununat de o pensie binemeritată! Pe cei care mi-au devenit prieteni doar pentru că am fost polițist îi invit să mă șteargă din listă. Vă asigur că rămân același, cu principii care au la bază corectitudinea, respectarea legii, bunul simț, respectul față de valorile democrației”, este mesajul lui Dan Moisa.

Cu ce s-a ocupat Dan Moisa în Poliția Română

Dan Moisa a fost șeful Serviciului Cabinet. Mai exact, Serviciul Management Organizatoric, Comunicare Publică şi Relaţii Internaţionale este structura specializată, cu rol integrator, a inspectoratului, care asigură organizarea şi coordonarea principalelor misiuni şi activităţi, efectuează studii şi analize privind fenomenul infracţional, evaluează indicatorii statistici în vederea adoptării deciziilor necesare stapânirii infracţionalităţii în zonă şi asigurarea monitorizării modului de ducere la îndeplinire a acestora.

Prin biroul de presă, ce este parte componentă a serviciului, asigură relaţia cu mass media, informând astfel opinia publică cu principalele activităţi desfăşurate de efectivele Inspectoratului, precum şi cu evenimentele înregistrate în judeţul nostru.

Apelurile de urgenţă 112 sunt parte integrantă a serviciului, care preiau sesizările cetăţenilor ce privesc urgenţe a căror soluţionare este de competenţa poliţiei.


Redacția PresaSM îi mulțumește comisarului șef Dan Moisa pentru întreaga colaborare! Să rămâneți același om direct, jovial și prietenos. 1 Comment on "FOTO. Un șef din Poliția Satu Mare s-a pensionat. Mesajul direct pentru profitori"

  1. păcat ca nu l- am cunoscut in 2015 febr. 23 când mi le-au furat peste granită la Urziceni pe cei trei nepoti de ai mei,cu dublă cetatenie!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
FOTOGALERIE. Accident grav între o motocicletă și o mașină în Satu Mare

Închide