Stirea mai mult incita ca nu se spune complet situatia. …

Comment on FOTO. Ungaria ”cumpără” elevi în județul Satu Mare. Romii iau cu asalt bancomatele by foris.

Stirea mai mult incita ca nu se spune complet situatia. O conditie de a primi acest ajutor pentru rechizite scolare este sa fii elev intr-o clasa maghiara dar si sa nu ai absente. Daca aceasta patura se poate tine cumva in frau, sa nu absenteze e bine dar din pacate nu sunt multi care frecventeaza in mod continuu orele. Si programul cornul si laptele ar fi putut da roade dar corn de proasta calitate si cand lapte, cand alta mizerie este aruncata la gunoi deci nu-i mai tine la scoala. Dar fenomenul de a chiuli de la scoala din pacate s-a extins si la ceilalti elevi din patura sociala civilizata.

Recent Comments by foris

PresaSM, acum și în limba maghiară. Fiindcă ne pasă de toți sătmărenii
@Costel Poate că sunt mai mulți dar nu o pot vorbi doar o mică parte, de scris sau citit doar câțiva. Poate pentru acei câțiva din respect pentru ei. Eu am găsit și oameni harnici printre ei.


PresaSM, acum și în limba maghiară. Fiindcă ne pasă de toți sătmărenii
Citesc PRESA SM că este mai apolitic decât presa maghiară. Unele articole nu, dar majoritatea articolelor dezbat cazuri ce ne pasă nouă sătmărenilor. Vă salut și spor la articole.


FOTO. Mizerie în cimitirul de pe strada Amațului. Tomberoane puține și pline ochi, gunoi lăsat lângă gard
Fiecare cimitir are un administrator, dacă cuiva nu-i place felul cum arată cimitirul atunci să întrebe administratorul cimitirului care se ocupă de treburile cimitirului.


HARTĂ. Cum pot să ajungă românii în țară, prin Ungaria. Traseele permise
Și se poate trece frontiera fără a intra în carantină?


Alba-neagra! Ungaria a redeschis temporar accesul prin PTF Petea și PTF Urziceni
Cum fără nici o explicație? Ulterior tot trebuie să să explice de ce se închide o vamă fără nici un preaviz. UDMR-ul nu ține legătura cu partea ungară? Nu pot interveni măcar lor să le fi explicat și apoi să transmită mai departe concetățenilor care este situația?


Citește articolul precedent:
Noi localități din Satu Mare, sub Cod galben de instabilitate atmosferică

Închide