FOTO. Ups! Se ridică și dubele în municipiul Satu Mare. Nu scapă nimeni


Cei de Serviciul ridicări auto din cadrul Administrației Domeniului Public Satu Mare ridică tot ce apucă. De la autoturisme ușoare, până la autoutilitare. Astfel, au combătut informația potrivit căreia autospeciala de ridicare mașini ar avea o limită de greutate și nu ar putea face față unei autoutilitare, spre exemplu.

Se pare că această speculație a fost infirmată, semn că se ridică aproape orice tip de mașină. Cu excepția camioanelor și a TIR-urilor, desigur.

Pentru o bună informare precizăm că în cazul depistării unui autovehicul parcat neregulamentar se parcurg următorii pași:

– un polițist local pune pe autoturism o înștiințare prin care i se aduce la cunoștință conducătorului auto că a oprit neregulamentar

– dacă după 5 minute autovehiculul rămâne în același loc, atunci se trece la ridicarea propriu-zisă

– dacă conducătorul auto se prezintă la mașină până în momentul în care autovehiculul se așează pe platformă, atunci sancțiunea este de 300 de lei.

– în caz contrar, pe lângă sancțiunea de 300 de lei, se va plăti și un tarif de transport în valoare de 200 lei

– pentru fiecare zi de depozitare, se aplică un tarif de 50 lei, calculat după 24 de ore de la ridicare

– conducătorul auto este sancționat cu 3 puncte de penalizare

Vechiculul ridicat se restituie de la sediul Transurban Satu Mare, str. Strada Gara Ferăstrău 9 după ce se face dovada achitării tarifului aferent operațiunii (ridicare/transport și depozitare) către ADP Satu Mare (telefon 0261/706802 sau 0733046635).3 Comments on "FOTO. Ups! Se ridică și dubele în municipiul Satu Mare. Nu scapă nimeni"

  1. cu masina viceprimarului ce s-a intamplat in urma,aia de ce n- a fost ridicat?n-o biruit utilajul?

    View Comment
  2. hotie curata!!! mai bine reparau podul decebal! s… p… udmr ul

    View Comment
  3. pentru asta e facut sa ridice masini si camioane pana la 3,5 tone tiru nu o sa ridice pt ca nu incape

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Administrația Domeniului Public, municipiul Satu Mare, Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. Mașinile retro intră în concurs. Au ”invadat” centrul Sătmarului

Închide