FOTO. Viceprimarul dușman al pietonilor. Poliția Locală a oprit și i-a lăsat o invitație

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, este un șofer destul de indisciplinat când vine vorba staționări. În această seară și-a lăsat mașina direct pe trotuar, obligând pietonii să circule pe partea carosabilă pe strada Petofi Sandor din zona centrală a municipiului Satu Mare.

Un echipaj al Poliției Locale a oprit în zonă pentru a cerceta situația. Potrivit informațiilor PresaSM, purtătorii de uniformă i-au lăsat pe parbrizul mașinii o invitație pentru a se prezenta la sediul Poliției Locale Satu Mare pentru clarificări. Suntem curioși ce măsură se va lua în cauză. (În zonă s-a mai aflat o mașină, iar pentru că proprietarul a venit, acesta a fost amendat pe loc).

Cel mai probabil că viceprimarul Adrian Albu a avut ședință la Organizația Județeană Satu Mare a PNL, al cărei președinte este. Și nu a avut unde să lase autoturismul. Cel puțin asta a fost explicația – pentru PresaSM – și penultima dată când a staționat în același loc.

Suntem de acord că orice om răspunde pentru fapta sa, după cum spunea chiar viceprimarul Albu. Nu contestăm capacitatea de om politic sau pe cea de edil prin prisma comportamentului din trafic, dar astfel de situații nu sunt singulare. Totuși, un viceprimar nu ar trebui să fie un exemplu pentru cetățeni?! Unul pozitiv, desigur.

7 Comments on "FOTO. Viceprimarul dușman al pietonilor. Poliția Locală a oprit și i-a lăsat o invitație"

 1. daca langa spital erau soferii amendati,care poate aveau probleme mai grave decat dansul,speram ca si el va primi “premiul”

  View Comment
 2. Badea Gheorghe | februarie 14, 2020 at 09:40 |

  PS: Sper să aveți coloană vertebrală și să publicați comentariul de mai devreme!

  View Comment
 3. @Amonim! O sedinta de partid PDL (scuze PNL)este mai presus de orice , inclusiv de probleme de sanatate.Acolo se decide si daca ai dreptul sa te imbolnavesti sau nu. Nu stiu cum de nu au fost solicitati “hingherii de masini” sa-i elibereze un loc exact in fata sediului.Sint curios ca politistul care a avut atita singe in “instalatie” sa se lege de Albu,azi mai are loc de munca sau s-a dus la sediu doar sa-si predea uniforma?? De amendat sigur nu va fi.

  View Comment
 4. Cel mai bine ar fi pentru municipiu daca s-ar desfinta Pulitia Locala ca n-avem nici un folos dupa ei Se cheltuiesc sute de milioane cu aceasta institutie fara rost doar ca sa aiba niste gorile functii bine platite Oare municipiul chiar n-are ce face cu banii???A facut cineva evaluarea acestei institutii ????De ce n-a fost prezentat publicului??De ce in multe locuri din tara se desfinteaza ca sunt util???

  View Comment
 5. Solicit urgent publicarea în presa a procesului verbal cu măsurile luate.

  View Comment
 6. satmareanca | februarie 14, 2020 at 11:28 |

  Câtă nesimțire din partea unui viceprimar care ar trebui să fie un bun exemplu, un etalon pozitiv al societății și nu e la prima abatere!!!. Sunt curioasă ce măsură s-a luat față de Albu !!!

  View Comment
 7. Aici, în cazul acesta de ce nu s-a ridicat autovehicolul???

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Albu
OPINIE. Cum era să mă spulbere pe ”zebră” viceprimarul Adrian Albu

Închide