FOTO/VIDEO. Alianța USR PLUS Tășnad și-a lansat candidații la locale


Alianța USR PLUS Tășnad și-a lansat, sâmbătă 22 august, candidații la funcția de primar al orașului și la funcțiile de consilier local.

Conferința de presă a fost deschisă de Mircea Maior Ciocan, candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Satu Mare, care a vorbit despre Tășnad și despre puținele realizări ale actualei administrații:

“Din păcate, Tășnadul nu se poate mândri cu foarte multe realizări și mă refer, aici, la administrația Tășnadului. Chiar venind de la Satu Mare, treceam pe lângă piața din Tășnad și mă gândeam cât de frumos și-ar putea vinde și expune produsele agricultorii din zona Tășnadului și cum s-ar putea bucura turiștii, care vin la ștrandul din Tășnad, de acea piață acolo. Avem o primărie reabilitată care, teoretic, ar trebui să fie un spațiu deschis cetățenilor însă, din păcate, nu este așa. Și avem un supermarket răsărit datorită cererii pieței. Cam asta este tot ce are Tășnadul. Și da, avem ștrandul din Tășnad cu care se mândrește administrația actuală și fosta administrație. În schimb, să ne uităm cum a fost gândită din punct de vedere urbanistic zona ștrandului, cum avem hotel lângă hotel, restaurant lângă restaurant, cât mai aproape de acele bazine și cât de frumos s-ar fi putut gândi acea zonă. Mă bucur că azi, aici, am în spatele meu oameni cu viziune, oameni care au curajul să facă ceva palpabil pentru Tășnad”.

La rândul său, candidatul USR PLUS la primăria Tășnad a vorbit despre viziunea sa pentru orașul Tăsnad:

“Mă numesc Pop Călin Csaba și candidez pentru funcția de primar al Oraşului Tăşnad din partea Alianţei USR PLUS. Am luat această decizie motivat de faptul că timp de mai multe decenii în localitatea în care m-am născut, crescut şi educat, nu s-a văzut o evoluție vizibilă în bine, o dezvoltare în adevăratul sens al cuvântului. În administraţia locală este nevoie de o restructurare fundamentală şi o schimbare radicală a relației cu cetăţenii, care se îndreaptă către această instituţie. Din păcate, administraţia locală este codaşă în întocmirea de proiecte europene, ba mai mult, codaşă chiar şi la implementarea proiectelor câştigate. Dorim să aducem un suflu nou în administraţia locală, însă, bineînțeles, pentru asta avem nevoie de susţinerea cetățenilor. În toate domeniile deficitare dorim să aplicăm pentru atragerea de fonuri europene, astfel încât să punem această localitate pe o direcție bună, pe una a dezvoltării. Domeniile cum sunt infrastructura cu componentele sale (energie electrică, apă, canalizare, gaz, telecomunicaţie, transport, trotuare, străzi asfaltate, piste de biciclete etc) mediu, agricultură, antreprenoriat, educaţie suferă de lipsuri. În momentul de față Tășnadul este ca un om care nu primeşte aer. Aceste domenii suferă şi nu se pot dezvolta pentru că administraţia locală nu a favorizat şi nu a susţinut proiecte de dezvoltare pe aceste direcții. Din aceste motive, noi ne-am hotărât să participăm la această competiție electorală, nu pentru funcții sau bani, ci pentru a dezvolta comunitatea în care trăim.”

Candidatul Alianței USR PLUS la funcția de primar al municipiului Tășnad

Călin Csaba Pop

Echipa Alianței USR PLUS pentru Consiliul Local Tășnad

  1. Pop Călin Csaba
  2. Rozs Attila Levente
  3. Strava Nicolae Constantin
  4. Mărcuş Dănuţ Florin
  5. Brassai Adriana
  6. Brassai Emeric
  7. Breda Mariana
  8. Breda Gheorghe


Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Alianța USR PLUS Tășnad și-a lansat candidații la locale"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Tășnad
FOTOGALERIE. Sătui de cum arată cartierul, rromii din Tășnad s-au mobilizat. Curățenie generală!

Închide