FOTO/VIDEO. Cosmin Rațiu și-a depus candidatura: “Suntem foarte încrezători și foarte onorați”

Cosmin Rațiu, susținut de la ALDE la Primăria municipiului Satu Mare, și-a depus astăzi, 18.08.2020, candidatura. Rațiu a precizat că este încrezător în șansele sale și dorește să atragă mai multe fonduri europene pentru a putea dezvolta orașul. Candidatul a vorbit și despre un nou tip de administrație publică, una care să pună în centrul preocupărilor sale cetățeanul.

Cosmin Rațiu este propunerea ALDE pentru Primăria municipiului Satu Mare. Cunoscut ca medic, dar și ca om de afaceri, Rațiu spune că dorește să se folosească de experiența acumulată în mediul privat pentru a promova un nou tip de administrație publică.

“Suntem foarte încrezători și foarte onorați să reușim astăzi să ne depunem candidatura pentru Primăria municipiului Satu Mare […] Având în vedere ocupația mea, în zona privată, am decis să vin cu cunoștințele mele din business și din lumea medicală, să le transfer în partea administrativă”, a spus Cosmin Rațiu.

Contribuabilul, în prim-planul administrației locale

Rațiu a făcut o sinteză a celor două mandate în Consiliul Local, acolo unde și în prezent conduce comisia de Sănătate și unde a implementat mai multe proiecte. Principala preocupare a fost aceea de a ușura și extinde accesul, în special al elevilor, la servicii de sănătate, dar au fost și proiecte pentru asistență socială, cele mai importante fiind legate de blocurile ANL.

“E o onoare să vin în fața sătmărenilor și să le cer votul. Sunt încrezător în conceptul meu, respectiv să pun în prim-plan contribuabilul, exact așa cum în activitatea mea privată, în prim-plan a fost mereu pacientul. Am multe proiecte majore”, a spus Rațiu, precizând că va prezenta sătmărenilor toate investițiile pe care dorește să le facă dacă va ajunge să conducă municipiul Satu Mare.

Rațiu a vorbit despre accesul la sănătate, dar și despre proiecte sociale, despre lipsa locurilor de parcare, despre poluarea și mizeria din oraș, dar și despre nevoia acută de a atrage fonduri europene pentru implementarea proiectelor de modernizare.

“Cred că printr-o campanie curată putem să câștigăm chiar Primăria municipiului Satu Mare”, a conchis candidatul ALDE, Cosmin Rațiu.


2 Comments on "FOTO/VIDEO. Cosmin Rațiu și-a depus candidatura: “Suntem foarte încrezători și foarte onorați”"

  1. Marcel Tent | august 18, 2020 at 16:18 |

    florile sunt frumoase,dar voi nu aveți șansa să câștigați, degeaba vă chinuiți.

    View Comment
  2. Satmarean | august 18, 2020 at 20:04 |

    De ce se asociază un doctor respectat cu un papițoi lipsit de moralitate????

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ALDE, alegeri locale 2020
FOTO/VIDEO. Prima femeie candidat și-a depus actele pentru Primăria Satu Mare

Închide