FOTO/VIDEO. Kereskényi a depus jurământul. Cine sunt noii consilieri locali


Primarul municipiului Satu Mare, dar și noii consilieri județeni au depus astăzi jurământul. Pentru prima dată, în Consiliul Local au intrat noi politicieni, este vorba despre cei de la USR.

Kereskényi Gábor, primarul în funcție al municipiului Satu Mare a depus jurământul intrând în mod oficial în cel de-al doilea mandat.

Tot în cadrul ședinței de astăzi au depus jurământul și 17 din cei 23 de noi consilieri. Adrian Albu, dar și alți doi consilieri nu și-au depus încă dosarele de validare și vor depune ulterior jurământul.

În urma alegerilor din 27 septembrie, UDMR și-a adjudecat cele mai multe fotolii de consilieri, 12 la număr, în timp ce PNL și USR au obținut fiecare câte patru consilieri. PSD a obținut doar trei locuri în Consiliul Local Satu Mare.

USR a participat pentru prima dată la algerile locale din Satu Mare. Cu toate astea, noua formațiune politică a reușit să obțină mai multe voturi decât cei din PSD și să fie la egalitate de reprezentare în Consiliul Local cu cei de la PNL.

Consiliul Local Satu Mare 2020

Kereskényi Gábor a depus jurământul

În discursul său, primarul a vorbit despre situația actuală, dar și despre faptul că Satu Mare, în ciuda restricțiilor impuse de pandemie, va trebui să găsească soluții pentru dezvoltare.

Kereskényi Gábor: Discursul de învestitură

Suntem la începutul unui nou mandat! Astăzi, împreună cu membrii Consiliul Local, deschidem o nouă pagină în istoria orașului nostru. Le mulțumesc sătmărenilor care, prin votul lor, mi-au acordat onoarea de a fi primarul municipiului Satu Mare și în următorii patru ani. Atât celor care m-au votat, cât și celor care nu m-au votat le promit că voi fi primarul tuturor sătmărenilor și în acest mandat.

Îi asigur că ne vom strădui să facem față așteptărilor, să punem în practică toate proiectele pe care ni le-am asumat și că vom face tot ce ne stă în putință pentru Satu Mare, pentru viitorul orașului nostru.  Toate acestea le voi face alături de consilierii locali, alături de echipa mea, căreia îi mulțumesc pentru profesionalism și pentru munca pe care a depus-o în ultimii patru ani.

Primăria Municipiului Satu Mare este o instituţie formată din profesionişti, iar dacă s-au făcut lucruri bune pentru oraş, acest lucru li se datorează şi lor. Cu toții am înțeles că suntem în serviciul acestui oraș și al cetățenilor! Pe altă parte, mulțumesc familiei mele care mi-a dat energia de care am avut nevoie zi de zi!

Doamnelor și domnilor consilieri, trăim vremuri dificile, lumea, țara, orașul nostru se confruntă cu o pandemie fără precedent. Asta ne obligă să fim responsabili, însă, cu toate acestea, Satu Mare trebuie să meargă în continuare pe drumul dezvoltării! Misiunea noastră este să facem din Satu Mare un oraș demn de trecutul său care are forța de a-și clădi viitorul.

Vom avea diferende, fără îndoială. Dar, vă rog, ca disputele noastre să se bazeze pe argumente ce țin de interesele orașului și nu de interesele personale sau politicianiste. Să învățăm din lecția dată de sătmăreni la ultimele alegeri.  Cei care au venit cu soluții la problemele orașului au primit încrederea cetățenilor, iar cei care au dat dovadă de demagogie și au încercat să semene vrajbă au fost sancționați!

Dragi sătmăreni, am fost și voi rămâne un om de echipă. În ultimii patru ani, Dumneavoastră ați fost cei mai importanţi parteneri ai mei. Așa va rămâne și în continuare. Marile reușite ale unei comunități sunt posibile numai dacă cetățenii ei sunt uniţi, nu dezbinaţi, dacă avem aspirații înalte, nu meschine. Să avem încredere în forța noastră colectivă.

Îmi doresc, ca aici, acasă, în Satu Mare, să lăsăm deoparte tot ce ne separă și să ne spunem întâi nouă, apoi celorlalți, să muncim, să construim, să unim!  Așa să ne ajute Dumnezeu! Vă mulțumesc!”, a declarat primarul municipiului, Kereskényi Gábor, în cadrul ceremoniei de învestire în funcție.Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Kereskényi a depus jurământul. Cine sunt noii consilieri locali"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Local Satu Mare, Kereskenyi Gabor
Kereskényi Gábor este oficial primarul municipiului Satu Mare. Mandatul i-a fost validat

Închide