FOTO/VIDEO. Podul peste Someș, al centurii municipiului Satu Mare, este gata

Podul peste râul Someș, componentă a variantei de ocolire a municipiului Satu Mare, este gata. Mai trebuie să se facă doar câteva lucrări, precum realizarea marcajului rutier și montarea sistemului de iluminat.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime totală de peste 19 km fiind prevăzută cu două noduri rutiere precum și cinci poduri și pasaje. Ordinul de începere pentru lucrările a fost emis în luna mai 2017. Constructorul avea initial la dispoziție 18 luni pentru finalizarea lucrărilor, dar termenul a fost extins inițial până în luna septembrie 2020, apoi până în iunie 2021.

Traseul centurii municipiului Satu Mare începe din DN 19A și are o direcție S-N de la limita vestică a Parcului Industrial Sud Satu Mare, va trece pârâul Homorodul Vechi, calea ferată Oradea-Halmeu și se va intersecta cu DN19. Această intersecţie va fi amenajată denivelat cu un pasaj superior având lungimea de 63,00 m, inclusiv realizarea unei intersecţii la nivel.


2 Comments on "FOTO/VIDEO. Podul peste Someș, al centurii municipiului Satu Mare, este gata"

  1. Am trait sa o vad si pe asta, trotuar sens unic!

    View Comment
  2. Bujor Ioan Turcu | februarie 28, 2021 at 19:14 |

    O harta explicativa ar fi fost mult mai utila decat imaginile, care ar fi puput-o insoti , Ae fi fost totul mai explicit !

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre centura Satu Mare
Ungaria garantează: până în 2024 avem autostradă de la Mátészalka la Satu Mare

Închide