FOTO/VIDEO. Tandemul Cozma-Albu, susținut de liderii PNL. Rareș Bogdan și Sighiartău, la Satu Mare

Investiții edilitare, noi strategii și proiecte pentru infrastructura rutieră, asta își propun liberalii care candidează la alegerile locale. Adrian Cozma și Adrian Albu au vorbit despre necesitatea modernizării sistemelor de sănătate, dar și despre nevoia dezvoltării turismului, despre banii europeni care pot ridica standardul de viață și pot contribui la creșterea bunăstării tuturor locuitorilor municipiului și județului.

Europarlamentarul Rareș Bogdan și deputatul Robert Sighiartău au venit la Satu Mare pentru a oferi susținere candidaților la alegerile locale. Cei doi lideri sunt convinși că Adrian Albu și Adrian Cozma pot, prin parteneriat cu guvernul liberal, să dezvolte județului, astfel încât acesta să nu mai fie la coada clasamentelor naționale atunci când vorbim de economie și standard de viață.

Candidatul PNL la Primăria Satu Mare, Adrian Albu, a vorbit despre importanța unei guvernări liberale. Albu și-a exprimat încrederea în faptul că alegerile din acest an vor consolida puterea liberalilor, atâtla centru cât și în teritoriu.

Adrian Cozma: “Județul Satu Mare are nevoie de o nouă viziune”

Adrian Cozma a prezentat platforma PNL la alegerile din acest an, punctând că județul are nevoie de o strategie, mai ales luând în calcul faptul că Satu Mare nu se poate lăuda la nivel național cu realizări. Din contră, la multe dintre capitole, județul nostru stă mai rău decât vecinii din Maramureș sau Bihor.

“Satu Mare are nevoie de o nouă viziune, de o nouă strategie și, astăzi, consider că dăm startul schimbării în județul Satu Mare. După aproximativ 10 zile de campanie, în care am discutat cu mii de sătmăreni, mă bucur că au înțeles că este nevoie de o schimbare. Este mesajul pe care îl transmitem sătmărenilor, încredere că se poate schimba ceva”, a spus Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare.

Printre programe, Cozma spune că este nevoie de o nouă viziune turistică, una care să facă din județ un competitor al vecinilor din Bihor și Maramureș, acolo unde investițiile în turism au dus în sus indicatorii socio-economici.

“Lucrurile simple vor rezolva problemele județului Satu Mare. Voi fi partener cu toți primarii din județul Satu Mare, indiferent de culoarea politică. Pentru că împreună vreau să dezvoltăm județul Satu Mare. Consiliul Județean este cel care trebuie să facă bine pentru toți sătmărenii”, a mai precizat Adrian Cozma.

Candidatul a subliniat că este nevoie de susținere de la nivel guvernamental, iar primul lucru pe care vrea să îl facă în timpul mandatului său este să aducă bani de investiții pentru modernizarea integrală a Spitalului Județean.

“Nu este suficient să zugrăvești un salon sau să vină un ONG să îți cumpere un aparat. Trăim o perioadă de criză sanitară majoră. Pentru mine asta va reprezenta o prioritate”, a spus Cozma.

Investițiile în infrastructură sunt esențiale, pentru orice proiect de dezvoltare a județului.

“Nu poți face turism, nu poți să dezvolți servicii și nu le poți spune la oameni să rămână la sate, să dezvoltăm satul românesc, dacă nu oferi condiții. Oamenii au nevoie de utilități publice. Dar lipsește parteneriatul solid cu Consiliul Județean. Consiliul Județean trebuie să fie partener la proiecte, nu este suficientă doar autoritatea locală. Vă spun că sunt lucruri realizabile. Administrațiile liberale au demonstrat că se poate. Ei sunt modelele pentru mine”, a spus Adrian Cozma despre Ilie Bolojan, Emil Boc și Alin Tișe, liderii care pot fi un exemplu de bune practici.

Robert Sighiartău: “A venit vremea schimbării!”

Deputatul Robert Sighiartău a promis susținere pentru proiectele candidaților de la Satu Mare.

“A venit vremea schimbării, iar în 27 septembrie, sătmărenii vor avea o opțiune, cea de a intrat pe strada dezvoltării, strada pe care circulă orașe precum Clu, Brașov, Sinaia, Oradea, dar și multe alte orașe administrate de PNL. În 27 septembrie, sătmărenii vor avea ocazia să se cupleze la cel mai mare și amplu program de relansare economică de după ’89”, a spus deputatul Robert Sighiartău.

Sighiartău a vorbit și despre carențele județului, de la infrastructura rutieră, la cea de gaz și apă și canal. Iar toate astea, a spus deputatul, a făcut ca Satu Mare să stagneze, afectând dezvoltarea economică și standardul de viață.

Romeo Nicoară i-a îndemnat pe liberalii care candidează să pună interesul cetățeanul deasupra celui de partid sau personal.

“Să nu uite că după 27 septembrie, după ce vor fi aleși în funcțiile publice, să nu uite de cetățeni, de contribuabili, să nu uite de cei pe care îi slujim în funcțiile publice, să fie corecți și atenți, să le urmărească interesele și să facă asta zi de zi, în toți cei patru ani de mandat”, a spus deputatul Romeo Nicoară. “Acesta este îndemnul meu”.

Bogdan, despre tandemul Cozma-Albu: “Vor face lucruri minunate”

Rareș Bogdan a vorbi și el despre exemplele liberale de succes, Alba, Bihor, Sibiu, județe care s-au dezvoltat și unde au existat parteneriate între Consiliile Județene și primării.

“Acum, lucrurile sunt extrem de clare, PNL este acum partidul care conduce în sondaje și putem avea un scor istoric în alegeri. Putem reputa o mare, mare victorie, pentru a face lucruri pentru România”, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a spus că are încredere în tandemul Cozma-Albu.

“Eu cred foarte mul că e un om echilibrat și va face lucruri grozave. Eu cred foarte mult și în Adrian Cozma, care a avut succes în mediul privat. Vor face acel parteneriat de care este nevoie. Cei doi Adrieni vor face lucruri minunate”, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a vorbit despre eșecul UDMR în atragerea de fonduri europene și de a asigura utilitățile pentru locuitorii județului.

LIVE🔴Conferință de presă susținută de deliderii PNL Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, Adrian Albu și Adrian Cozma la Satu Mare

Publicată de Presa Satu Mare pe Marţi, 8 septembrie 2020Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Tandemul Cozma-Albu, susținut de liderii PNL. Rareș Bogdan și Sighiartău, la Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Cozma, alegeri locale 2020
Radu Panait, candidatul USR-PLUS, explică ce l-a determinat să intre în politică

Închide