FOTO/VIDEO. Victor Ponta, la Satu Mare: “Vreau să ținem cu oamenii, împotriva politicienilor care le vor răul!”

Victor Ponta, președintele Pro România, a fost prezent la Satu Mare pentru a susține candidații formațiunii politice la alegerile locale. Liderii politici au vorbit despre dificultățile unei campanii duse în timp de pandemie, dar și despre aranjamentele politice de la nivelul Sătmarului și nevoie de schimbare.

Candidatul la președinția Consiliului Județean, Octavian Petric, subliniat că în acest an, campania este una atipică și și-a rugat colegii să nu uite de regulile sanitare și, în ultima săptămână, să dea dovadă de o mobilizare și mai mare.

“Am avut trei săptămâni în care am transmis mesajul nostru cetățenilor și sunt convins că vor o schimbare. Vreau să ne mobilizăm mai mult, dar, în același timp, vreau să ne protejăm. Să purtăm mască și să-i protejăm și pe cei cu care intrăm în contact, să nu îi îmbolnăvim. Vreau să avem o campanie elegantă”, a spus candidatul Pro România la președinția Consiliului Județean.

Octavian Petric a vorbit și despre lipsa de investiții a guvernului Ludovic Orban, asta în timp ce autoritățile din Ungaria au sprijinit instituțiile de educație, dar și sportul.

Cristina Haiduc, candidatul la Primăria Satu Mare, a criticat înțelegerile politice de culise și a spus că partidul pe care îl reprezintă nu dorește ca ulitma săptămână să fie una cu o campanie negativă, ci una care să aducă în prim-planul discuțiilor publice proiectele importante pentru sătmăreni.

“Sper că împreună cu voi, împreună cu sătmărenii care ne-au arătat că ne vor susține, doresc să am oportunitatea de a-mi pune în slujba sătmărenilor capacitatea mea de muncă. Cred că Satu Mare are nevoie de mâna unei femei. Este momentul ca Satu Mare să redevină un oraș-bijuterie”, a spus Cristina Haiduc.

Ponta: “Să aveți curaj să le stricați aranjamentele!”

Victor Ponta speră ca alegerile locale din acest an să consolideze poziția Pro România în peisajul electoral. Ponta a criticat principalele partide de opoziție, PNL și PSD.

“Să aveți curaj să faceți, să le stricați aranjamentele, să le stricați blatul, să le stricați acest mod de a face politică, care nu are legătură cu binele cetățenilor. Nu arată mai bine municipiul. Nu arată mai bine județul”, a spus Victor Ponta. “Să nu aud că nu se poate. În 2012 am arătat, aici, la Satu Mare, că se poate.”

Președintele Pro România a spus că municipiul și județul a stagnat și i-a încurajat pe liderii Pro România să se implice cât mai mult în viața politică, astfel încât să crească partidul și să promoveze un nou timp de politică.

“Cred că municipiul are un potențial care nu este folosit și este suficient să mergeți în alte orașe apropiate de graniță, orașe care au această capacitate de a se dezvolta, să vedeți cât de în spate a rămas municipiul. Județul are un potențial extraordinar și prin aceste înțelegeri urâte, pe sub masă, cu siguranță nu se va schimba nimic în bine. Vă rog să cereți această schimbare. Vă rog să creșteți Pro România. Pentru 2024 vreau ca Pro România să fie și la Satu Mare primul partid al României”, a mai spus Ponta.

https://www.facebook.com/PresaSM/videos/763461834495545/

“Vreau să ținem cu oamenii, împotriva politicienilor care le vor răul!”, a fost mesajul de încheiere transmis de Victor Ponta membrilor și simpatizanților Pro România, în ultima săptămâna de campanie electorală.1 Comment on "FOTO/VIDEO. Victor Ponta, la Satu Mare: “Vreau să ținem cu oamenii, împotriva politicienilor care le vor răul!”"

  1. Dispari la teleorman

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2020, Octavian Petric, Pro Romania
Candidatul Radu Panait își propune să rezolve problema spațiilor verzi din oraș

Închide