FOTO. Vodafone scumpește abonamentele, după ”celebra” taxă pe lăcomie a Guvernului

Vodafone este cea de-a patra mare companie telecom care anunţă că scumpeşte abonamentele, în urma Ordonanţei 114, după RCS&RDS, Telekom şi UPC.

”În contextul creşterii majorităţii costurilor legate de operaţiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicaţii, începând cu 6 mai 2019 preţul pachetului de servicii aferent acestui număr creşte cu 0,92 eur TVA inclus”, arată un mesaj trimis de Vodafone abonaților de servicii de telefonie mobilă.

Vodafone mai susţine că cei care nu sunt de acord cu modificarea pot denunţa unilateral contractul de servicii în 30 de zile de la primirea notificării, fără plata vreunor penalităţi sau despăgubiri, prin scrisoare cu confirmare de primire trimisă către Vodafone, Strada Barbu Văcărescu 201, Bucureşti 020276.

”Daca ai achiziţionat un telefon în rate, tranşele lunare neplătite aferente acestuia devin scadente la ultima factura emisă”, mai susţine compania.

Vodafone nu menţionează în mod expres că scumpirile sunt datorate de măsurile luate de Guvern prin Ordonanţa 114, dar anunţul vine după ce alte trei companii telecom au luat această decizie, la câteva luni de la adoptarea ordonanţei.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Vodafone scumpește abonamentele, după ”celebra” taxă pe lăcomie a Guvernului"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre telefonie mobilă
Zeci de mii de sătmăreni, fără semnal la telefon. De la ce a pornit avaria

Închide