FOTO. Vor să taie și singurul copac de pe I.C.Brătianu. Unii locatari, revoltați!


Locatarii de pe bulevardul I.C.Brătianu spun că se pregătește tăierea singurului copac care a  mai rămas pe stradă. Informația nu a fost aflată de la autorități, ci de la angajații firmei de construcții care reabilitează strada Eugen Lovinescu, spun locatarii. 

Câțiva locatari și agenți comerciali din zona I.C.Brătianu și Eugen Lovinescu au fost informați de angajați ai firmei de construcții care se ocupă de pavarea trotuarelor că urmează să fie tăiat singurul copac de pe bulevard. Potrivit informațiilor primite, arborele este bolnav, deși autoritățile, până la ora actuală, nu au prezentat niciun buletin de analize în acest sens și nici nu au comunicat nimic locatarilor.

Tot potrivit locatarilor, luni dimineața, un angajat al Primăriei Satu Mare a fost pe teren și a luat decizii, împreună cu societatea care administrează spațiile verzi, pentru înlăturarea copacului.


UPDATE: Surse avizate din cadrul Primăriei Satu Mare au precizat pentru PresaSM că acel copac ar constitui un pericol, administrația locală având toate avizele necesare în vederea îndepărtării acestuia.


 

Anul trecut, autoritățile ar fi precizat că arborele este “bolnav”, dar, din relatările locatarilor, analiza s-ar fi rezumat la “a te uita la copac”.

Decizia de tăiere a copacului vine după ce autoritățile au demarat reabilitarea stărzii Eugen Lovinescu. Probleme au fost raportate de locatari și cu privire la modul în care se derulează lucrările, mai ales că nu au existat anunțuri în ceea ce privește deschiderea șantierului, iar o curte interioară pentru accesul mașinilor a fost complet blocată în această după-masă, fără ca proprietarii să fie înștiințați.2 Comments on "FOTO. Vor să taie și singurul copac de pe I.C.Brătianu. Unii locatari, revoltați!"

  1. Vasile trufan | august 12, 2019 at 23:19 |

    Scuze. deviez de la subiect ca sa felicit firma DIFERIT care chiar este ‘DIFERITA’ cea mai serioasa care repara acum drumul la BERCU SI MICULA NOUA sunt fantastic de harnici lucrează bine FELICITĂRI si spot la lucru le doresc ar fi bine daca se vrea sa se pună putin asfalt si pe bucățică de drum de dale ce face legătură intre BERCU VECHI SI MICULA NOUA CA NA CAM STRICA MASINILE MUTUMESC MULT IN NUMELE TUTUROR LOCALNICILOR .SPOR LA LUCRU LE DORESC SUNT ‘DIFERIT’ DE HARNICI.POATE IMI VEDE CUNE TREBUIE MESAJUL DACA NU SA MAI SCRIE CINE STIE UNDE TREBUIE .

    View Comment
  2. Scheleton | august 13, 2019 at 10:32 |

    Vasile, Diferit a facut si ulita Transilvania? Nu se alta dar nu prea au nimerit gurile de canal

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre copac, Primăria Satu Mare
FOTO. Când lucrezi la Primărie și staționezi în mijlocul drumului. În plin centru!

Închide