FOTODOCUMENTE. Cele mai aglomerate zone din Satu Mare. Viteză medie ridicol de mică

Zona celor două poduri din municipiul Satu Mare sunt cele mai aglomerate, potrivit unui studiu comandat de către conducerea Primăriei municipiului Satu Mare. De fapt, zona Podurilor Decebal și Golescu sunt parcurse extrem de greu.

Viteza medie de circulație a autoturismelor private în municipiul Satu Mare, calculată pe cele mai aglomerate trasee, este de 19 kilometri/oră. Viteza medie de ciculație a autobuzelor, calculate tot pe cele mai aglomerate trasee, este de 17 kilometri/oră.

De asemenea, Podurile Decebal și Golescu au o încărcătură de peste o mie de mașini pe oră, care le transformă în cele mai aglomerate zone din municipiul Satu Mare.

Realizatorii studiului au concluzionat că transport public este ineficient, înregistrându-se o reducere a numărului de călătorii. De asemenea, transportul rutier are o fluență deficitară, accesibilitate redusă, lipsă rute de ocolire, cu un impact negativ asupra zonelor locuite.

Totodată, rețeaua stradală are o capacitate de circulație limitată, accesibilitate redusă din cauza obstacolelor naturale, respectiv râul Someș. La capitolul securitate și siguranță se înregistrează rate de incidență ridicată a accidentelor, respectiv lipsa sistemului de monitorizare video a traficului. Se mai înregistrează un deficit ridicat al numărului de parcări.Fii primul care comentează! despre "FOTODOCUMENTE. Cele mai aglomerate zone din Satu Mare. Viteză medie ridicol de mică"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Rutieră
FOTOGALERIE. Razii de amploare ale Poliției Rutiere în tot județul Satu Mare

Închide