Daca se pot plati aceste salarii, eu unul nu sunt …

Comment on FOTODOCUMENTE. Salarii de peste 10.000 lei/lunar la Consiliul Județean! Venituri de ”multinațională” by Foris.

daca se pot plati aceste salarii, eu unul nu sunt impotriva. Trebuie stiut si faptul ca e deficit de personal la institutiile publice unde angajatii nu fac fata muncilor si prostimii oamenilor.

Recent Comments by Foris

Ungaria încearcă o propagandă revizionistă în școlile din județul Satu Mare
Eu nu am auzit de așa ceva. Fiul meu precis că nu va participa la asemenea test la fel și mulți alții. Majoritatea părinților gândesc rațional și cu respect față de colegi, vecini și prieteni români. Cu multe chestii din învățămînt nu suntem de acord. Iar în legătură cu primarul actual am avut o surpriză plăcută și nu faceți campanie electorală impotriva actualului primar doar că este ungur. uitați-va la ce a realizat in acești 4 ani față ceilalți. Evident în limita posibilităților financiare și legale. ( asta ca răspuns la CETAȚEAN)


FOTO. Românii au luat cu asalt supermarket-urile. Ministrul Sănătății face apel la calm
România poate deveni rapid în situația Italiei, din moment ce mulți vin din Italia și din China fără nici un control chiar de teama să nu fie infectați. Vom asista la un exod al românilor din Italia. Nu știu cum au luat cu asalt magazinele, la noi în Satu Mare nu sunt probleme cel puțin ieri nu au fost. Mediatizarea isteriei duce la isterie și la isteria cumpărăturilor.


Mărturia unui medic de urgență: ”Vreau să-mi vorbiți frumos. Vreau să nu mă grăbiți. Vreau să mă iubiți”
Articol de nota 10. acest fenomen este valabil la majoritatea instituțiilor de stat: personal insuficient in vederea reducerii cheltuielilor bugetare. Dau de oameni care vor totul pe loc, că au venit în ultima secundă și trebuie să se întoarcă în Italia, și sunt revoltați că de ce nu este gratis. Acest fenomen întâlnesc la primării.


FOTO. Minori prinși la furat în Carrefour Satu Mare, încătușați. Tatăl îl avertizează pe polițist
@Badea Gheorghe. Deoarece nu am fost prezent, nu am afirmat și nici nu am infirmat fapta polițistului. A fost un răspuns pe baza scriselor în articol. De aceea nu am folosit expresii de învinuire, doar de părere. Dar din păcate am văzut și fete, școlărițe, care furau din magzine și erau bine îmbrăcate și nu făceau parte din categoria aceea de etnie.


FOTO. Minori prinși la furat în Carrefour Satu Mare, încătușați. Tatăl îl avertizează pe polițist
Înjurătura polițistului nu-și are locul. Încătușarea copilului, nu știu. Dar cu fetele cum rămâne? Ele nu trebuiau încătușate atunci? Tineretul a prea luat-o razna.


Citește articolul precedent:
FOTO. 110 sătmăreni sunt izolați la domiciliu! Sute de români, prin PTF Petea

Închide