Foarte multi de la multinationale s-ar multumi si cu jumatate …

Comment on FOTODOCUMENTE. Salarii de peste 10.000 lei/lunar la Consiliul Județean! Venituri de ”multinațională” by Pop Ioan.

Foarte multi de la multinationale s-ar multumi si cu jumatate din aceste salarii. Sa fie si chiar brute.Si acolo se lucreaza in trei schimburi.

Recent Comments by Pop Ioan

FOTO. Viceprimarul dușman al pietonilor. Poliția Locală a oprit și i-a lăsat o invitație
@Amonim! O sedinta de partid PDL (scuze PNL)este mai presus de orice , inclusiv de probleme de sanatate.Acolo se decide si daca ai dreptul sa te imbolnavesti sau nu. Nu stiu cum de nu au fost solicitati “hingherii de masini” sa-i elibereze un loc exact in fata sediului.Sint curios ca politistul care a avut atita singe in “instalatie” sa se lege de Albu,azi mai are loc de munca sau s-a dus la sediu doar sa-si predea uniforma?? De amendat sigur nu va fi.


Politicieni și funcționari din Satu Mare câștigă într-o oră cât un muncitor într-o lună!
Cum puteti sa comparati munca depusa de un politician sau functionar public intr-un birou cu aer conditionat cu cea depusa de un Muncitor dintr-o fabrica in care mina i-i ingheata pe scula , unealta, eventual si in 3 shimburi. Primul lucreaza pt partid , ca si miine sa-si poata pastra functia iar al doilea pt ca patronul sa poata schimba cit mat repede jeepanul de anul trecut de sub fundul sotiei (amantei),deoarece prietena , pe linga silicoane noi a mai primit unul si mai fentos si mai fitos.


FOTOGALERIE. Groapă uriașă de gunoi în municipiul Satu Mare! Autoritățile închid ochii
Asa se intimpla cind Florisalul colecteaza “selectiv”. Asta iau, acela ramine…De ce nu se poate desemna a zi-max doua-pe an (vezi deseuri vegetale)cind populatia ar putea sa scoata “in fata casei” lucrurile voluminoase de care nu mai are nevoie,si colectate in mod organizat.Sper sa nu fie o idee excelenta pt Florisal cum sa-si motiveze urmatoarea “reasezare de pret”.Populatia si asa se va debarasa de aceste “gunoaie”,ca de inghitit nu poate,in casa nu mai are loc,daca in mod civilizat nu poate , va alege aceasta varianta.Daca pt “recycling managerii” mai bronzati este o afacere atunci si florisalul ar putea profita.


FOTO. Controale ale Poliției la cluburile din municipiul Satu Mare
Inseamna ca va fi liniste in zona inca o vreme.


REZULTATE SONDAJ. Cine este favorit pentru a deveni primarul municipiului Satu Mare
Statistic,( din care fac perte si sondajele de opinie)orice se poate demonstra (si ca zapada este verde…)Trebuie sa-ti alegi esantionul POTRIVIT!!!!


Citește articolul precedent:
Zeci de tone de piatră, confiscate direct din trafic. Pericol pe șosele, spun polițiștii

Închide