Foarte multi de la multinationale s-ar multumi si cu jumatate …

Comment on FOTODOCUMENTE. Salarii de peste 10.000 lei/lunar la Consiliul Județean! Venituri de ”multinațională” by Pop Ioan.

Foarte multi de la multinationale s-ar multumi si cu jumatate din aceste salarii. Sa fie si chiar brute.Si acolo se lucreaza in trei schimburi.

Recent Comments by Pop Ioan

FOTO. Accident urmat de scandal în județ. Cal eutanasiat, proprietarul acuză veterinarul
Ar trebui acum amendat proprietarul ca detinea un “animal inexistent”.


Un tânăr circula ilegal prin toată România. Prins tocmai în județul Satu Mare
Prima data i-au facut dosar penal (26.03.2020) si in data de 14.05.2020 l-au prins.Bravo!!! Stiti si ce se va intimpla peste luna.


FOTOGALERIE. Accident grav pe Drumul Careiului, între un BMW și un taximetru Skoda
Totusi cam cu ce viteza zbura BMW-ul pt ca masinile (Taxiul mai ales)sint la o distanta apreciabila fata de intersectie.Olteanul se pregatea de decolare??


FOTO. Planurile Academiei de fotbal, construită de Ungaria în Satu Mare
Bravo lor, bravo V.Orban! Lajcsi al nostru e un fel de “sculptura de a lui Vida Gheza”!


Premii lunare de 500 de euro pentru medicii care tratează bolnavi COVID19
Foarte bine puctat.Celor cere refuza sa ajute un bolnav in asemenea situatii de urgenta trebuie retrasa dreptul la practicarea meseriei de medic , nu alti bani in plus ca nu mai incap zerourile pe conturile bancare. Acestia nu sint medici TRUP si SUFLET , cu toate ca au depus juramintul lui Hypocrat.Acestia au doar o hirtie ca au frecat mangalul , probabil pe banii statului , intr-o “fabrica de diplome” pe baza recomandarii primite de la mamica , ca arata bine pe cartea de vizita prefixul de “Dr”.Daca vor ameninta ca pleaca din tara , sa plece. Acestia nu sint “medici” , sint colectori de spagi , scuze “de mici atentii “.Sa omoara dincolo de granitele tarii , nu aici.Unul care are cunostinte in medicina stie cum sa se protejeze.Orice om rare intra pe poarta spitalului trebuie privit ca un posibil purtator de virus si cei cu care intra in contact echipat corespunzator , pina in clipa confirmarii sau infirmarii cazului.


Citește articolul precedent:
FOTO. Măștile hazlii, cele mai căutate. Unele modele sunt foarte ciudate

Închide