FOTODOCUMENTE. Un nou centru comercial lângă magazinul Someșul! În Centrul Nou

Un nou centru comercial se va construit, în curând, în Pasajul Corneliu Coposu, lângă Centrul Comercial ”Someșul”, vivazi de ”Groapa lui Gyuszi”. Concret, firma SC City Walk SRL este cea care finanțează această investiție.

Suprafața totală a terenului pe care se va construi viitorul centru comercial este de 1.491 metri pătrați. Construcția se va întinde pe o suprafață de 893 de metri pătrați, suprafața verde va fi de 113 metri pătrați, în timp ce suprafața pavată va fi de 483 de metri pătrați.

De asemenea, vor fi 19 locuri de parcare, din care unul va fi destinat persoanelor cu handicap.

Publicul este invitat să transmită observaţii şi propuneri privind intenţia de elaborare a planului până cel mai târziu la data de 27.04.2018. Adică, mai aveți șapte zile dacă aveți ceva de obiectat.

Observaţiile şi propunerile referitoare la intenţia de elaborare a planului pot fi transmise prin:

– scrisori depuse la registratura Primăriei Satu Mare, între orele 9-15

– sugestii pe pagina de internet a primăriei la adresa www.satu-mare.ro

– scrisori transmise prin poştă pe adresa primăriei (cu data de trimitere în termenul limită indicat)

Fii primul care comentează! despre "FOTODOCUMENTE. Un nou centru comercial lângă magazinul Someșul! În Centrul Nou"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.