FOTOGALERIE. A început marea ”peticire” a Sătmarului. Centrul are prioritate

Conducerea Primăriei Satu Mare, prin primarul Kereskenyi Gabor și administratorul public Maskulik Csaba, au dat undă verde începerii lucrărilor de plombare a străzilor din municipiul Satu Mare.

drum plombare satu mare

”Astăzi s-au început lucrările de pregătire pentru plombarea gropilor. În această fază se efectuează frezarea suprafețelor deteriorate și pregătirea lor pentru asfaltare. Prioritare sunt arterele majore din municipiu, urmând să intervenim în cel mai scurt timp pe toate străzile cu probleme. Urmează să reabilităm în acest an în jur de 250.000 mp de carosabil şi trotuare precum şi 20.000 mp trotuare cu pavaj. Valoarea estimată a lucrărilor este de 23 milioane lei”, a spus Kereskenyi Gabor.

drum plombare satu mare

De altfel, Primăria municipiului Satu Mare intenționează ca în cursul acestui an să modernizeze zeci de  străzi. Astfel, pentru modernizarea străzii Depozitelor a fost alocată suma de 1,23 milioane lei, Diana – 610 mii lei, Digului – 123 mii lei, Zona Curtuiuș – 2 milioane lei, precum și modernizare Drumul Careiului – 6,6 milioane lei. Acestea sunt obiective aflate în curs de derulare.

Pe lângă acestea, se mai are în vedere obiective de investiții noi: strada 1 iunie – 700 mii lei, Lunca Sighet – 500 mii lei, Mărăști – 600 mii lei, calupul de străzi Al. Vlahuță, Bixadului, Ceferiștilor, Livada, Locomotivei și Mașiniștilor  – 500 mii lei, Merilor – 600 mii lei și Ferestrău – 700 mii lei.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. A început marea ”peticire” a Sătmarului. Centrul are prioritate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
Municipiul Satu Mare, printre cele mai neatractive orașe pentru locuit

Închide