FOTOGALERIE. Afișele ilegale au împânzit Sătmarul. Polițiștii locali s-au mobilizat și le-au dat jos

În perioada 10.04.2017 – 03.05.2017, polițiștii locali au acționat pentru identificarea persoanelor responsabile de lipirea afișelor în locuri neautorizate, fiind identificate 4 persoane juridice și o persoană fizică, fiind aplicate sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare totală de 3.500 lei.

Poliția Locală Satu Mare aduce la cunoștința cetățenilor că în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 137/2013: “Este interzisă expunerea de afişe pe stâlpi electrici, cutii pentru distribuirea de energie electrică, gaz metan sau alte utilităţi, cabine telefonice, copaci, clădiri proprietate publică sau privată, garduri, garduri reprezentând împrejmuiri de şantier, stâlpi de susţinere a podurilor şi a pasajelor rutiere, containere şi coşuri pentru deşeuri şi staţii pentru transportul local comun, ori în orice alte locuri care nu sunt destinate acestui scop.”

Nerespectarea acestei prevederi se sancționează cu amendă de la 1000 la 2000 lei. Prin derogare de la prevederile H.C.l. nr. 138/2013, facem precizarea că afișajul în stațiile de transport în comun se poate face conform H.C.L. nr. 268/2016, numai cu acordul operatorului public de transport, fapt pentru care, persoanele interesate sunt obligate să se adreseze acestuia, în vederea obținerii acordului necesar.

Nerespectarea prevederilor acestei hotărâri se sancționează cu amendă de la 500 la 1500 lei.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Afișele ilegale au împânzit Sătmarul. Polițiștii locali s-au mobilizat și le-au dat jos"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
FOTO. Caravană de căruțe prinsă în municipiul Satu Mare. Imagini de ev mediu

Închide