FOTOGALERIE. Ajutor pentru bebelușii abandonați în Spitalul Județean! Există solidaritate

Reprezentanții firmei Top Design Services din Medieșu Aurit au sărit în ajutorul copiilor abandonați în Spitalul Județean Satu Mare. Aceștia au dus la Secția de pediatrie externă Tășnad a Spitalului Județean Satu Mare mai multe materiale sanitate, dar și hăinuțe și alimente pentru micuții abandonați de părinții fără suflet.

Gestul este cu atât mai impresionant cu cât el este făcut în Săptămâna Mare!

”În pragul Sfintelor Sărbători Pascale conducerea societății Top Design Furniture SRL, împreună cu angajații săi, au dorit să aducă o bucurie și în sufletele copiilor bolnavi și abandonați. Cu această ocazie, am vizitat secția de Pediatrie din Tășnad, unde am distribuit cadourile pentru copii din partea societății. Sfintele Sărbători de Paști să vă aducă tuturori lumină și speranță în suflete!”, este mesajul reprezentanților firmei.

Reamintim că asistenții medicali din cadrul Spitalului Județean fac un apel la întreaga comunitate din județ pentru a-i ajuta pe copiii abandonați de părinții fără suflet. Majoritatea acestora ajung la Secția externă de Pediatrie a Spitalului Județean de la Tășnad.

Asistenții medicali le solicită sătmărenilor cu suflet mare să vină în sprijinul lor cu diferite donații în bani, articole de îmbrăcăminte sau igienă. Cei care vor să doneze o pot face la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare sau la Secția de Pediatrie de la Tășnad.

“Secţiile Neonatologie şi Pediatrie sunt prima casă pentru mulţi copilaşi, care fie se nasc prematur sau cu greutate mică la naştere, necesitând îngrijiri de durată, fie se internează pentru diverse probleme de sănătate. O mare parte a acestor copii provin din medii defavorizate, părinții neputând să le asigure lucrurile de strictă necesitate pentru o îngrijire corespunzătoare.

Pe secția Pediatrie cronici din Tășnad, copiii adandonaţi și cu probleme grave de sănătate sunt tratați și îngrijiți pe perioade îndelungate de timp, care ajung până la 8-9 luni. Pentru acești copii este nevoie zilnic de hăinuțe, scutece și produse de igienă, necesar care este acoperit integral din donații.

Pentru a sprijini acești copii facem apel la oamenii cu suflet mare, care sunt așteptați să facă donații către Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, constând în:

-haine nou nascuți și copii
-scutece de unică folosință
-produse de igienă (șampoane) și creme anti eritem (produse noi, sigilate, aflate în termenul de valabilitate și omologate de Ministerul Sănătății)”, au transmis asistenţii de la Spitalul din Satu Mare.

”Produsele donate pot fi predate asistenților sociali din Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare, în fiecare zi, pe baza de proces verbal”, este apelul asistenților medicali.

3 Comments on "FOTOGALERIE. Ajutor pentru bebelușii abandonați în Spitalul Județean! Există solidaritate"

  1. Știți cumva dacă se accepta și hăinuțe folosite, sau trebuie sa fie noi? Avem un bebe de 9 luni și as vrea sa donez hăinuțele ce i-au rămas mici. Sunt în stare buna.

    View Comment
  2. Important este să fie în condiții bune.

    View Comment
  3. Vreau sa ajut, stie cineva situatia actuala a copilasilor?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
Bebelușii abandonați în Spitalul Județean au nevoie urgentă de noi! Apel al cadrelor medicale

Închide