FOTOGALERIE. Apel pentru copiii abandonați în spitalele din Satu Mare

Secția de Pediatrie de la Tășnad – componentă a Spitalului Județean Satu Mare – a devenit un punct final pentru toți bebelușii abandonați în spitalele din județul Satu Mare. Reprezentanţii Agenției Venus, în colaborare cu Asociaţia Puffi din Carei organizează o acţiune umanitară. Și asta pentru pentru a veni în sprijinul copiilor abandonaţi.

Descrierea Mihaelei Huma, organizatorul evenimentului, nu mai are nevoie de niciun comentariu:

”E linişte. A fost ora mesei. Mama nu a venit… dar aici sunt alte mame… sunt medicii şi asistentele care ne însănătoşesc, dar ne şi hrănesc, ne spală, ne îmbracă, ne acordă o şansă la viaţă. Noi suntem mulţi… acum suntem nouă, dar mâine…. mâine, e o altă zi… unul pleacă, alţii vin… noi suntem copiii din secţia de Pediatrie a Spitalului din Tăşnad. Aici e casa noastră, noi suntem bebeluşii care au fost uitaţi de catre cele care ne-au dat viaţă, suntem… suntem cei care ne-am născut pentru a aduce zâmbetul şi fericirea în familiile care ne dau această şansă…
Dar până când acea steluţa norocoasă va apărea în viaţa noastră, până atunci avem nevoie de lucruri minime pentru a păşi în viaţă.

Arată că îţi pasă, acum, azi, mâine, oricând… de 1 Iunie arată că îţi pasă!

Avem nevoie, mai mult ca oricând de tine, de OMUL din tine! Avem nevoie de pamperşi, şerveţele, mâncare, avem nevoie de multe, dar cel mai mult avem nevoie de tine să vii să ne strângi în braţe şi să ne demonstrezi că viaţa e frumoasă, e plină de iubire!

Dacă crezi şi poţi să ne ajuţi, atunci acordă-ne şansa asta! Noi suntem aici ca să te ajutăm pe tine să fii mai bun!”.

Oamenii care doresc să facă donaţii sunt aşteptaţi la sediul Agenţiei Imobiliare Venus din Carei, strada Corneliu Coposu nr. 7, între orele 9.00-17.00. Donaţiile pot consta în scutece, şerveţele umede, mâncare pentru bebeluşi sau bani.

Haideți să strângem rândurile! Distribuiți să afle cât mai mulți. Vă mulțumim!

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Apel pentru copiii abandonați în spitalele din Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Judetean Satu Mare
FOTO. Personalul Spitalului Județean, “verificat” cu aparatură specială dacă se respectă igiena

Închide