FOTOGALERIE. Asistații din ghetourile Sătmarului, puși să facă curat! Cu Poliția Locală

Poliția Locală a descins astăzi în gheotul de pe strada Vulturului. Acolo unde mizeria a fost la ea acasă, locatarii mai mult sau mai puțin local preferând să arunce deșeurile la voia întâmplării. Cu toate că operatorul de salubritate le-a pus un punct special de colectare. Pentru că nu au înțeles cu ”vorba bună”, polițiștii locali le-au explicat că au două variante: să facă curat sau să își găsească un alt loc în care să stea. Se pare că cei din administrația locală nu mai tolerează dezastrul din aceste zone.

În total, în cursul lunii aprilie, în conformitate cu prevederile Legii privind venitul minim garantat şi în baza Protocolului de colaborare încheiat cu Serviciului Public de Asistenţă Socială, polițiștii locali sătmăreni au desfășurat, pe raza municipiului Satu Mare, 12 acţiuni cu beneficiarii de ajutor social, sub îndrumarea cadrelor de specialitate ale respectivului serviciu, prin care s-au executat activităţi în folosul comunităţii ce constau în curăţarea locurilor unde au fost amplasate ilegal diferite afişe, curăţarea zonelor unde au fost depistate depozitări ilegale de deşeuri, activități de curățenie. Cu această ocazie, s-au strâns 21 metri cubi de resturi menajere.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Asistații din ghetourile Sătmarului, puși să facă curat! Cu Poliția Locală"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
Puștanii din Satu Mare se droghează și în scările blocului. Prinși în flagrant

Închide