FOTOGALERIE. Autoritățile se laudă că drumurile din județ sunt deszăpezite. Realitatea este puțin diferită


Zeci de utilaje intervin pe drumurile din județ, spun cei de la Consiliul Județean Satu Mare, precizând și că nu s-au înregistrat probleme deosebite în ultimele 24 de ore, în ciuda ninsorilor. Interesant este faptul că cele mai curate porțiuni sunt drumurile naționale, în special în zona Cig-Tășnad-Săcășeni. Drumurile județene nu par atât de bine întreținute pe cât se laudă oficialii Consiliului Județean.

Intervențiile au început încă de aseară, în majoritatea zonelor, iar cea mai afectată regiune este cea din Oaș, unde stratul de zăpadă măsoară, în medie, 10 centimetri.

Potrivit Consiliului Județean, în Satu Mare nu s-au înregistrat situații deosebite, în ciuda precipitațiilor sub formă de ninsoare. Cu material antiderapand se acționează încă de aseară, spun oficialii, iar 30 de utilaje sunt prezente pe drumurile din județ pentru a asigura deszăpezirea.

“Ninsoarea care a căzut în ultimele 24 de ore nu a creat probleme deosebite pe drumurile din județul Satu Mare. S-a acționat cu material antiderapant încă de aseară de la ora 21.00 în majoritatea zonelor din județ, iar azi-noapte, începând cu ora 03.30, au intrat în acțiune și utilajele de deszăpezire dotate cu lamă, acestea fiind monitorizate prin sistem GPS de către Direcția Tehnică a Consiliului Județean Satu Mare. Până la această oră au fost împrăștiate 800 de tone de materiale antiderapante. În total, în județul Satu Mare au intervenit 30 de utilaje de deszăpezire, astfel că în prezent se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene”, se arată într-o informare a Consiliului Județean.

Cel mai mult a nins în zona Oaș, acolo unde stratul de zăpadă măsoară la această oră, în medie, 10 centimetri. În zona Carei s-a depus un strat de zăpadă de 6 centimetri.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă și lărgirea căii de rulare, precum şi cu materiale antiderapanteFii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Autoritățile se laudă că drumurile din județ sunt deszăpezite. Realitatea este puțin diferită"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare, deszăpezire
FOTO. Rus și Beșeni, noii vicepreședinți ai CJ Satu Mare

Închide