FOTOGALERIE. ”Autostrada Codrului”, în reabilitare! Autoritățile au băgat constructorul în ”ședință”

Au fost reluate lucrările de modernizare a drumului județean DJ 193A. Acestea se desfășoară pe tronsonul de drum Satu Mare – Amați – Rușeni – Tătărești – Necopoi – Homorodu de Jos -Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodișa – Socond – Rătești.

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare a verificat miercuri modul în care se desfășoară lucrările care au început în anul 2017 și au fost reluate în urmă cu două săptămâni. Reprezentantul administrației județene și cel al Direcției Tehnice din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean s-au întâlnit pe amplasamentul lucrărilor cu dirigintele de șantier și responsabilul tehnic cu execuția lucrării, pentru a clarifica unele aspecte privind ritmul de execuție a lucrărilor și calitatea acestora.

Reamintim câteva caracteristici tehnice ale obiectivului de investiții: lungimea drumului care va fi modernizat este de 48,2 km, în profil transversal platforma drumului va fi de 8 metri, vor fi executate 120 bucăți podețe transversale, 135 intersecții cu drumuri laterale, 1210 accese la proprietăți și lucrări de semnalizare rutieră orizontală și verticală constând din marcaje și indicatoare rutiere.

Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar executantul lucrării este Tehnic Asist SRL. Conform contractului, lucrările trebuie încheiate la finele anului 2019.2 Comments on "FOTOGALERIE. ”Autostrada Codrului”, în reabilitare! Autoritățile au băgat constructorul în ”ședință”"

  1. Inca mai sper ca voi aunge ia Tataresti pe ruta Ratesti-Socond-Hodisa -Solduba ssmd, inainte sa fiu prea batran, sau sa nu mai fiu.

    View Comment
  2. și pe drumul județean Orasu nou Seini unde e legătura între județele Satu mare și Maramureș îți rupi toată mașina ce gropi sunt in asfalt și tufele ajung in drum unde și eu mi-am rupt oglinda o creangă de tufa ajungea până la un sfert din asfalt ,cu rovinieta daca no plătești îți vine automat amenda ,dar impozitele pe mașini unde merg noi repede suntem sancționați dar pe cei ce ar trebui să întrețină drumurile de ce nu-i sancționează nimeni ?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Țara Codrului
FOTOREPORTAJ impresionant în Țara Codrului. Danțu` la șură, explozie de voie bună și tradiție

Închide