FOTOGALERIE Azi începe marea distracție la NEPI Satu Mare! Programul oficial

Produs de Cluj își deschide astăzi porțile, începând cu ora 17.30, în municipiul Satu Mare, în parcarea Shopping City. Producătorii aduc pentru sătmăreni, între 12 și 14 aprilie, cel mai frumos parc de distracții din Transilvania.

Produs de Cluj, târgul care aduce mereu bunătăți de casă, costume populare, bijuterii și decorațiuni făurite de artizani clujeni, vine la Satu Mare în perioada 12-14 aprilie. Cel mai fain târg din Ardeal va fi amenajat în parcarea Shopping City Satu Mare.

În cadrul evenimentului vor fi expuse produse tradiţionale din lapte, carne, miere, ulei presat la rece, siropuri naturale şi produse de artizanat. Bucătari pricepuți își vor pune la încercare cunoștințele și vor pregăti grătare în aer liber.

”Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, preţuim frumosul, promovăm tradiţia locală şi o împărtăşim tuturor celor care le apreciază şi sunt dornici să se hrănească sănătos. Venim să sărbătorim împreună Floriile ortodoxe şi Paştile catolice, într-un oraş în care ecumenismul şi multiculturalitatea sunt acasă. Avem în lada de zestre şi aducem cu noi uleiuri presate la rece, brânzeturi, preparate din carne, dulcețuri, turtă dulce şi prăjituri, miere de albine şi produse apicole, vinuri și sucuri naturale, lavandă, costume populare, bijuterii lucrate de mână, ceramică, obiecte sculptate în lemn şi produse de marochinărie”, spun organizatorii.

Nu vor lipsi de la târg nici activităţile dedicate celor mici. Copiii sunt invitaţi la spectacole de magie, să se distreze şi să simtă adrenalina în parcul de distracţii special amenajat cu această ocazie.

1 Comment on "FOTOGALERIE Azi începe marea distracție la NEPI Satu Mare! Programul oficial"

  1. Da chiar numai produse de cluj este acolo… Alta reclama nu ati gasit sau nu sa meritat???

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Județul Satu Mare, mall
FOTO/VIDEO. A fost instalat cel mai mare parc de distracții la NEPI Satu Mare. Urmează distracția

Închide