FOTOGALERIE. ”Băiatul” de la cablu, acuzat că a băgat ”fibra” în bătaie de joc

O careiancă s-a plâns că un angajat al unei firme contractate de către un operator de televiziune și date prin cablu i-a introdus firele cam în bătaie de joc. Le-a lăsat, pur și simplu, să atârne pe casă și în fața casei.

Din păcate, se pare că nu ar fi tocmai un caz singular prin municipiul Carei, existând și alți localnici care s-ar fi plâns de acest lucru.

În schimb, un fost angajat al unei astfel de firme a găsit și o posibilă explicație: ”(…) lucrează cred singur și acum. După 20 de instalari sau câte face pe zi, plus că lucrează și peste program nu a avut chef de discursurile doamnei. Ceea ce trebuia pus acolo, dacă nu a făcut instalarea prin acoperiș, sunt niște cârlige pe care poate fostul coleg nu le-a avut disponibile în echipament. (…) Nu poți mulțumi pe toată lumea și unii clienți chiar sunt neînțelegători dacă omu n-are atunci n-are”.

2 Comments on "FOTOGALERIE. ”Băiatul” de la cablu, acuzat că a băgat ”fibra” în bătaie de joc"

  1. Careianca s-a plans firmei sau doar pe fb pentru ca este la moda?

    Persoana care a facut acea .. nu o pot numi cablare, mai degraba aruncat de cablu, nu are nicio scuza.

    View Comment
  2. Poate că lucrarea nu este terminată.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre internet
Lista celor mai folosite parole. Cei care le folosesc sunt vulnerabili la atacuri cibernetice

Închide