FOTOGALERIE! Casă de piatră! Rudy – Omul Tir – s-a căsătorit! Acum are o familie

Rudy Varga – cunoscut ca și Omul TIR – fiindcă trage după el un ansamblu care cântărește și până la jumătate de tonă, a spus astăzi un ”DA” hotărât în fața ofițerului de stare civilă în sala de cununii a Primăriei municipiului Satu Mare.

Maria, jumătatea sa, este din Lipău. Rudy a ajutat-o pe femeie cu mai multe treburi gospodărești, câștigându-i astfel inima, după ce s-a remarcat ca și un om cu suflet mare.

Povestea lui Rudy Varga este una cu un început extrem de trist. Și-a petrecut copilăria la o casă de copii din Găești. Având o pasiune teribilă pentru TIR-uri, Rudy Varga a străbătut țara în lung și-n lat. A beneficiat și de sprijinul unor oameni de bine, care i-au cumpărat inclusiv o rulotă în care să trăiască relativ decent.

Rudy Varga a crescut, până la 18 ani, în diverse case de copii din ţară. Bărbatul îşi aduce aminte de anii copilăriei ca de unii foarte grei, cu puţine bucurii şi zâmbete. „Omul-TIR” mărturiseşte că cele mai cumplite clipe pe care le-a trăit la casa de copii au fost atunci când unul dintre îngrijitori l-a agăţat de un cuier şi, apoi, l-a bătut cu bestialitate.

Motivul: voia să îi ia magnetofonul pe care orfanul Rudy îl primise în dar de la un om de bine. Clipele de teroare, însă, s-au sfârşit în 1996, când a împlinit 18 ani şi a scăpat de orfelinatele groazei. Atunci, Rudy a înţeles că e singur pe lume şi că singurul fel în care poate să îşi ia viaţa în mâini este să-şi îndeplinească visul, de a avea un TIR, un vis din care să poată trăi.

FOTO: Dan Bâle

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE! Casă de piatră! Rudy – Omul Tir – s-a căsătorit! Acum are o familie"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
Beard Brothers Satu Mare organizează crosul treptelor pentru Adelin!

Închide