FOTOGALERIE. Condiții improprii la Spitalul Județean. ”Condiții de nivel european”, se plâng pacienții

Unii sătmăreni sunt nemulțumiți de condițiile pe care le-au găsit la Spitalul Vechi, situat în Piața Eroii Revoluției. Aceștia atrag atenția asupra geamurilor și pereților scorojiți, gresiei sparte și învechite, dar și alte ”condiții” considerate nedemne de un spital.

Este important de precizat că județul Satu Mare a obținut o finanțare de 11,4 milioane de euro pentru construirea unei noi clădiri cu șase etaje chiar în vecinătatea actualului Spital Județean, situat pe strada Prahovei. Potrivit informațiilor PresaSM, urmează să se organizeze licitarea proiectului.

Investiția de extindere de la Spitalul Județean Satu Mare prevede construirea unui corp de clădire nou, legat de clădirea principală actuală a spitalului, pentru a remedia problemele de spațiu existente. De asemenea, se va construi un heliport nou, pe acoperișul viitoarei clădiri. Heliportul spitalului funcționează fără autorizație definitivă, locația actuală fiind o soluție temporară, nesustenabilă.

Până atunci, lăsăm pozele să vorbească de la sine:

1 Comment on "FOTOGALERIE. Condiții improprii la Spitalul Județean. ”Condiții de nivel european”, se plâng pacienții"

  1. De foarte mulți ani condițiile la spitalul vechi sunt EXECRABILE !!! Dacă o să mergeți să vedeți condițiile infractorilor de la penitenciar, veți constata că sunt mult mai bune decât cele de la neurologie. Se tot spune de zeci de ani că nu sunt bani…dar ca să se acorde respect bolnavilor nu trebuie bani. De exemplu, biroul de spitalizare, chiar și pentru o zi, ieste în subsolul spitalului, fără geamuri, fără aer, bolnavii stau chiar și ore la rând rezemați de pereți, pentru spitalizare. Oare e chiar atât de greu și trebuie chiar atât de mulți bani ca spitalizarea să se facă într-un loc decent???!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
O sătmăreancă s-a simțit umilită la Urgențe: ”să-ți fie rușine” sau ”ar trebui să fii amendată”

Închide