FOTOGALERIE. Cozi incredibile la Ștrandul Tășnad. Turiștii iau stațiunea cu asalt

Mii de turiști iau Ștrandul Tășnad cu asalt. Astăzi au fost suprinse fotografii impresionante. Sute de persoane au stat la coadă pentru a intra în ștrand. De altfel, în ultimii ani un sfert de milion de turiști au vizitat în medie pe sezon stațiunea turistică de la Tășnad!

Ștrandul din Tășnad are acum condiții mult îmbunătățite, printre care un spațiu de campare reabilitat total, în care turiștii vor putea să își instaleze atât corturile, dar să aibă acces și cu rulotele. Mai mult, rulotele vor putea fi racordate la o sursă de energie electrică. De asemenea, există două locuri special amenajate pentru grătare, iar aleile pietonale au fost reabilitate integral.

Până în anul 1990, baza turistică a funcţionat ca locaţie a turismului de agrement estival, din mai până în octombrie, preponderent de week-end, valorificând într-o singură modalitate (înotul), apele termale ce alimentau ştrandul în cauză.

Ulterior, spaţiul de agrement a fost lărgit prin construirea a încă două bazine, din care unul pentru copii, cu un volum cumulat de 1.400 m³ şi cu temperatura apei în jur de 40 °C. După anul 2005, investiţiile şi iniţiativele de construire a unor locaţii se amplifică apărând hotelurile, motelurile, şi un număr mare de pensiuni şi case private.

Oferta de cazare pentru tineri, turişti cu posibilităţi materiale mai restrânse, dar cu cerinţe de confort modeste, s-a lărgit prin amenajarea unor campinguri cu căsuţe, respectiv a campingului cu corturi cu o capacitate de 320 locuri.

 

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Cozi incredibile la Ștrandul Tășnad. Turiștii iau stațiunea cu asalt"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ștrand
Amezi pe bandă rulantă la ștrandurile din județ. Ce le reproșează autoritățile

Închide