FOTO. Cum a ajuns Pro România Satu Mare să aibă cele mai tinere organizații în județ

Organizația Județeană Satu Mare a Pro România a reușit performanța de a avea cele mai tinere organizații locale din județ, după media de vârstă a membrilor. Cel mai bun exemplu este la Odoreu, acolo unde media de vârstă a membrilor este de circa 30 de ani. Mai mult, majoritatea tinerilor nu au mai fost membri ai vreunui partid politic.

Constituirea Organizației Comunale Odoreu a Pro România a avut loc astăzi, în prezența celor doi coordonatori județeni, respoectiv Dorel Coica – fost primar al municipiului Satu Mare – și a deputatului Octavian Petric. Echipa a fost completată de către Alexandru Horvat, fost consilier județean, membru în Biroul de Coordonare.

Deputatul Octavian Petric le-a mulțumit tinerilor pentru că au ales Pro România, o alternativă de stânga pentru România.

”Am venit să construim o alternativă de stânga. Să ajutăm tinerii să rămână în țară, să se implice în politică. Doar așa se va putea schimba ceva. Voi, ca și noi, ați ales să nu mai asistați pasiv la ce se întâmplă în politica românească”, a spus Octavian Petric.

Dorel Coica s-a declarat încântat de faptul că cei mai mulți dintre noii membri ai Pro România Odoreu sunt tineri și nu au mai făcut politică, dar au ambiția de a schimba ceva în bine în țară.

”Tinerii sunt viitorul, mai ales că mulți sunt hotărâți să rămână în țară. Noi, cei de la Pro România, trebuie să facem eforturi ca și cei plecați să revină în țară. Voi, tinerii, trebuie să schimbați această țară, să înlocuiți actuala generație de politicieni”, a spus Dorel Coica.

Cei doi coordonatori ai Pro România Satu Mare au precizat că se vor organiza alegeri județene și locale în partid după alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Candidatul principal al Pro România este actualul comisar european Corina Crețu.

Coordonatorul Organizației Odoreu a Pro România a fost desemnat Mircea Dumitrean. În vârstă de 33 de ani, acesta este căsătorit și are doi copii. A precizat că a decis să se implice politic pentru a schimba actuala stare de fapt din România.

”Am ales să facem o echipă tânără, de persoane care nu au mai fost implicate politic. Toți suntem egali în partid. Deocamdată nu există o ierarhie. După alegerile europarlamentare vor stabili candidații în funcție de rezultate, pe o meritocrație”, a spus proaspătul coordonator al Pro România Odoreu.

Tot astăzi s-au mai constituit organizații locale la Bârsău și Crucișor. Media de vârstă este tot de circa 30 de ani.

1 Comment on "FOTO. Cum a ajuns Pro România Satu Mare să aibă cele mai tinere organizații în județ"

  1. Ptr ca Pro Romania a oferit cel mai mult… Tipic psd… Ce intrebari stupide cand toata lumea stie ca in acest partid 80% sunt fosti PSD adica (noua formula cu o noua fata PSD)

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Pro Romania
Autostrada Nordului, mai viabilă. Susțineți varianta Suceava – Satu Mare

Închide