Polițistul care îl supraveghea va răspunde pentru neatenția sa? Cine va …

Comment on FOTOGALERIE. Cum a fost prins evadatul din Penitenciarul Satu Mare. Efort comun al forțelor de ordine by Curiosul.

Polițistul care îl supraveghea va răspunde pentru neatenția sa?
Cine va plăti munca depusă pentru prinderea acestui individ? EL?

Recent Comments by Curiosul

OPINIE. Zile negre pe șosele județului. Mor tot mai mulți copii, părinți și bunici nevinovați
Când scoala de conducere e făcută cu toți instructorii de cartier care nu știu decât înainte și la dreapta….iar examinarea cu milițianul se face după cotizare….nu e de mirare că noii șoferi (cică șoferi) plesnesc din plin pietoni peste tot în oraș (nu că cei peste 60 de ani ar fi mai breji, când reflexele le sunt mai lente sau le lipsesc cu desăvârșire)….


FOTOGALERIE. Grevă la Spitalul Județean Satu Mare! Medicii sunt epuizați psihic și fizic
Eu nu înțeleg de ce toate persoanele accidentate în ultima vreme mor la spital, iar în alte județe, ca de exemplu la Baia Mare, nu mor. O fi așa profesioniști medici de la noi?
Chiar nu înțeleg asta!
Unchiul meu a fost ținut 7 zile cu 6 coaste rupte și băgate în plămâni pe patul de spital până sa învinețit tot și ziceau că nu mai are zile…..
A fost cerut insistent să fie dus la Baia Mare la dr. Bota, iar acuma este bine. Dacă rămânea pe mâna îngerilor din Satu Mare, era la 2 metri sub pământ. Alți doctori din alte orașe chiar își fac meseria, dar la noi,marea majoritate(nu toți) se prefac că îs doctori și iau salarii babane fără a-și face meseria pe BUNE!


SURSE: Focar de coronavirus în Vama Halmeu. Mai mulți polițiști depistați cu COVID
Așa distanțare socială au păstrat polițiștii?
Noi, muritorii de rând, suntem amendați drastic dacă nu avem mască în zone publice, precum piețe; bugetarii nu fac acest lucru se pare și totuși nu sunt sancționați la fel ca NOI, ceilalți…


Mămică și copilașul său (2 ani) dați afară din avionul Luton – Satu Mare. Motivul este banal
Doamna Victoria, relatarea este pur adevărată, cu siguranță varianta oficială nu v-a spune cu adevărat ADEVĂRUL, decât dacă vor recunoaște greșeala angajaților și îi vor sancționa ca atare(dar nu prea cred asta, decât dacă vor fi dați în instanță)


Ministerul Educației: ”Elevii care refuză să poarte mască riscă să li se scadă nota la purtare
Auzi Badea Gheorghe, îți dau și masca mea să o porți dacă îți e atâta de dragă. Doctorii nu poartă mască 8-14 ore nici cel mai punctual doctor(dovada e că ei sunt cei mai bolnavi de COVID, pentru că nu poartă).
Cât despre cârpa de la gură e un fâs…..COVIDUL afectează persoanele cu comorbidității, cu diabet de exemplu pentru că în spital nu le este dat tratamentul la timp și corect, și pe deasupra sunt legați de pat în unele situații ( îți spun asta în calitate de martor la aceasta, am avut COVID și am fost internat la Carei). Am supraviețuit pentru că am avut o cunoștință care s-a interesat de mine și mi-a fost alături aproape zi de zi în cele 2 săptămâni de spitalizare ( altfel fără tratament aferent și pentru bolile mele eram deja cu pământ pe piept).
Citește articolul precedent:
Vânătoare de medici care fug din fața COVID. Satu Mare, la un pas de scenariul roșu

Închide