FOTOGALERIE. Cum ar putea arăta pasarela pietonală peste Someș. Leagă centrul Sătmarului de NEPI

Cei de la Nepi/Rockcastle, firma care dezvoltă viitorul mall din municipiul Satu Mare, a alocat deja 100.000 de euro pentru realizarea studiilor tehnice în vederea construirii unui pod pietonal peste râul Someș, care să lege centrul nou al municipiului Satu Mare de viitorul mall.

PresaSM a intrat în posesia unei posibile variante pentru pasarela pietonală. Acest proiect va avea o lungime de 260 metri și o suprafață de aproximativ 2.906 metri pătrați, este amplasată între Podul Golescu și Podul Decebal, făcând legătura dintre Bulevardul Transilvaniei și Strada Digului. Soluția propusă este pe structură metalică, având o înălțime maximă de șapte metri și a fost gândită astfel încât să optimizeze și costurile execuției.

Posibila viitoare pasarelă va avea și un spatiu verde suspendat, de unde toți cei interesați vor putea admira Someșul și zona verde din jur. Fondurile de finanțare urmează să fie asigurate printr-un proiect european.


locuri de munca satu mare

4 Comments on "FOTOGALERIE. Cum ar putea arăta pasarela pietonală peste Someș. Leagă centrul Sătmarului de NEPI"

 1. Văd că mai nou publicați știri SF. Podul pietonal va fi gata dacă NEPI va și executa lucrarea. Primăria nu că nu este în stare să facă o investiție serioasă, dar nu este în stare să urmărească cele în derulare. Iar dacă se visează a fi executat din bani UE este clar că noi nu avem bani de așa ceva. Sweet dreams!

  View Comment
 2. @comentator: Bine că ești tu cârcotaș!
  Dacă fostul primar, dorel de sătmar, ………, impreună cu super-gașca lui n-au fost în stare să atragă nici măcar un euro fonduri UE, ce te face să crezi că cei de acum vor fi tot la fel de incompetenți? Acum măcar sunt mai bine motivați, mulțumită guvrenului psd-alde – mână spartă!!
  Proiectul w chiar fain, sper să găsească și surse de finanțare!

  View Comment
 3. @unu’, nu te supăra nu vreau eu să polemizez. Nu spun că nu e o idee rea, chiar dimpotrivă ar fi foarte fain. Problema este că în orașul ăsta ne omoară practica (de ex.podul Decebal). Și oamenii cu care se lucrează în primărie sunt aceeași,inclusiv șeful de la investiții, nu prea am auzit schimbări. Dar speranța moare ultima.

  View Comment
 4. @comentator: Apoi dacă ne moare și speranța…, sunt prea puțini copacii înalți în oraș, că i-au tăiat, cică să nu se adune ciorile …

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre mega mall
FOTO. Mega Mall-ul ratat din municipiul Satu Mare. Trebuia construit în 2008

Închide