FOTOGALERIE. DJ 195 Potău – DN19 F, finalizat. 3 milioane pompați de CJ

Lucrările de reabilitare a drumului județean DJ 195 Potău – DN 19F s-au încheiat și a avut loc recepția finală a lucrării. Investiția a fost finanțată prin Programul Național de Dezvoltarea Locală.

Sectorul de drum judeţean modernizat are o lungime totală de 3, 6 kilometri. În profil transversal, lăţimea proiectată este de 6 metri (câte 3 metri pentru fiecare dintre cele 2 benzi) cu acostamente de câte 1 metru pe fiecare parte.

Lucrarea a constat în realizarea unui strat de fundaţie din balast de 35 cm grosime, urmat de un strat de piatră spartă de 20 cm grosime, un strat de legătură de 6 cm şi un strat de uzură de 4 cm grosime.

S-au mai executat rigole carosabile, podeţe şi s-au amenajat căile de acces la proprietăţi. De asemenea, au fost amenajate intersecții și au fost montate semnalizatoare pe verticală şi orizontală. Valoarea finală a lucrărilor executate este de 3.120.994 de lei, iar perioada de garanţie a lucrării este de 36 de luni.

2 Comments on "FOTOGALERIE. DJ 195 Potău – DN19 F, finalizat. 3 milioane pompați de CJ"

  1. Osvat gheorghe | aprilie 4, 2018 at 16:45 |

    Veniți sa vedeți bornele cele puse la o 100 majoritatea sunt in șanț așa de bine au fost pusa sa le fie rușine de lucrul făcut .

    View Comment
  2. Osvat gheorghe | aprilie 4, 2018 at 16:46 |

    Proasta

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
Consiliul Județean Satu Mare va adopta o rezoluție pentru unirea României cu Basarabia

Închide