FOTOGALERIE. Drapel uriaș pe Palatul Administrativ! 30 de metri și 200 de kg!

Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a luat decizia de a arbora astăzi, pe Palatul Administrativ un drapel uriaș cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Lugimea drapelului este de 30 de metri, cu o lățime de zece metri și o greutate de circa 200 de kilograme.

Potrivit legii, drapelul României trebuie arborat în mod permanent pe edificiile și în sediile autorităților și instituțiilor publice, la sediul partidelor politice, al sindicatelor, al instituțiilor de învățământ și cultură, la punctele pentru trecerea frontierei, precum și la aeroporturile cu trafic internațional.

Potrivit uzanțelor de protocol, drapelul României se arborează la sediul misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale statului român din străinătate, precum și la reședința șefilor misiunilor diplomatice și oficiilor consulare.

De asemenea, drapelul României se arborează sub formă de fanion, pe mijloacele de transport ale șefilor de misiuni diplomatice și oficii consulare române, în deplasările oficiale ale acestora, potrivit acelorași uzanțe.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Drapel uriaș pe Palatul Administrativ! 30 de metri și 200 de kg!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Centenarul Marii Uniri
FOTO/VIDEO. Marșul Unirii în municipiul Satu Mare! Exact ca și acum o sută de ani!

Închide