FOTOGALERIE. Drumul de pe care a dispărut asfaltul, în totalitate! Scandal într-o localitate

Un drum din județul Satu Mare a rămas fără asfalt după câțiva ani de la turnare. Este vorba despre o porțiune de circa 2,5 kilometri. Dar a dispărut cu desăvârșire și nu a mai rămas decât fundația, peste care este un strat mare de pământ amestecat ci pietriș.

Este vorba despre drumul care trece prin satul Mesteacăn, comuna Halmeu. Acolo unde oamenii amenință că vor bloca drumul în semn de protest. Aceștia nu înțelege de ce conducerea comunei Halmeu nu le asfaltează și lor drumurile.

Cu atât mai mult cu cât inclusiv ambulanțele sau pompierii sunt nevoiți să circule la relanti, pentru a nu avaria autospecialele.

Oamenii din Mesteacăn susțin că în Halmeu s-ar fi asfaltat o mare parte din drumuri, dar cei din Mesteacăn au fost uitați.

”Ce îi foarte interesant: În Halmeu sunt asfaltate toate străzile până la ieșirile pe câmp și la noi nimic. Săptămâna trecută a luat foc o casă, iar la pompieri le-a trebuit 15 minute pe 2,5 km. La noi în sat sunt mari probleme și cu canalizările, plus apa. Nu are presiune pe hidranți, nu am putut alimenta mașinile pompierilor. Trebuiau să facă cale întoarsă la Halmeu. Să umple mașinile”, se plâng localnicii.1 Comment on "FOTOGALERIE. Drumul de pe care a dispărut asfaltul, în totalitate! Scandal într-o localitate"

  1. Asta este bijuterie pe lângă cel dintre RĂTEȘTI-SOCOND-SOCONZEL!!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre asfaltare
FOTOGALERIE. Se asfaltează, în sfârșit, Bulevardul Independenței din Satu Mare

Închide