FOTOGALERIE. Elita învățământului sătmărean. ”Fabrica” de olimpici a județului


Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, în colaborare cu Centrul Județean de Excelență, au reușit ca în acest an școlar să obțină rezultate deosebite la diferite concursuri, conferințe naționale și internaționale. Este vorba despre 70 de elevi ai Colegiului Național, care au adus acasă 29 de premii și mențiuni.

De asemenea, la olimpiadele naționale au participat nu mai puțin de 39 de elevi. Palmaresul premiilor obținute până acum la etapele naționale cuprinde: două premii II, două premii III și patru mențiuni.

”Toate aceste rezultate sunt motive de mândrie pentru noi, dar și pentru sătmăreni, în general. Elevii și profesorii Colegiului Național Mihai Eminescu demonstrează încă o dată că sunt competitivi la nivel național și internațional”, a declarat Liviu Rotaru, directorl al Colegiului Național ”Mihai Eminescu”.

Cei mai merituoși elevi sunt: Dan Alexandra Nicoleta, Saria Silvia Ruba, Cosmin Andrei Popan, Mihnea Nastai, Răzvan Viorel Uzum, Alexandra Cristina Lungu și Nicolae David Coroian. Acești elevi au obținut rezultate fantastice la competițiile la care au participat.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Elita învățământului sătmărean. ”Fabrica” de olimpici a județului"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.