Nu câinii sunt problema. Oamenii. Câinele nu-ți dă in cap, …

Comment on FOTOGALERIE. Haitele de câini pun stăpânire pe cartiere. Apelul disperat al unei mame by Foris.

Nu câinii sunt problema. Oamenii. Câinele nu-ți dă in cap, nu violează, nu fură, nu tâlhăresc. Sunt animale cu empatie de invidiat pe care i-am crescut noi și i-am abandonat prin alungare. Fac parte din natură precum păsările, Iepurii, pisicile, căprioarele etc. Nu m-ă deranjează. Alte primării care au luat măsuri au fost dați in judecată. Dacă câinii fac murdărie vă arăt câtă murdărie, fecale, gunoi lasă unii dintre vecini și concetâțeni.

Recent Comments by Foris

FOTO. Al treilea pod din municipiul Satu Mare a ajuns pe masa judecătorilor
@Georghe la aval de podul galben, deja se vede cum se-nalță. Acolo va fi centura, măcar cei ce vin sau peacă la vamă ocolesc orașul pe la vest. Camioanele ce vin dinspre Baia Mare vor putea ocoli orașul pe acolo și nu vor încărca sensurile giratorii, podurile Decebal și Golescu. Se lucrează, trec pe-acolo aproape zilnic.


VIDEO. Migranții au terorizat și furat călătorii unui tren în județul Satu Mare!
@MihaelaDaniel, ai perfectă dreptate. Nu se poate generaliza, mai sunt și lucrători pe care-i văd în fiecare seară la kaufland. dar datorită legislației protectoare față de ei dar și față de oameni de genul lor, prind curaj și fac tot ce vor mușchii lor iar dumneavoastră dacă veți fi în preajma lor nu vă veți simți în siguaranță. așa ca ei avem și noi și foarte mulți, poate prea mulți. Vezi deja Germania, Franța, Suedia, Olanda sunt sufocați cu ei și nu mai e de ieșit în stradă.


FOTO. Câine împușcat pe drumul național. Martor, inclusiv un copil de șase ani
Ionel, ai dreptate, dar nu se procedează în văzul tuturor, ci trebuia să-l aștepte în pădure, nici decum pe șosea. A vrut să arate cât de cowboy este. Putea să-l bege în portbagaj și să-l împuște în altăparte. Am auzit un alt caz în care un ciobănesc german a fost împușcat chiar în fața stâpânului, în Harghita, cu pretextul că se afla pe fondul de vânătoare.


FOTO. Deszăpezire cu tractorul la Satu Mare. Utilaje moderne la Baia Mare
Ce utilaj să iasă, nici zăpadă n-a fost. Când va fi zăpadă, va fi și utilaj. Într-adevăr imaginea tractoarelor învechite cu remorcile mari pe străzi înguste strică imaginea orașului. În rest Satu Mare a luat-o pe căi bune.


FOTO/VIDEO. Attila și Kinga, primii sătmăreni care ajung în cea mai friguroasă localitate de pe planetă
BRAVO. AȚI FĂCUT-O. acesta a fost jumătatea drumului. Acum înapoi, vă așteaptă același greu. Vă țin pumnii să ajungeți cu bine acasă.


Citește articolul precedent:
FOTO/VIDEO. Cele mai noi produse decorative italiene, prezentate la Satu Mare. Lebăda, unic distribuitor

Închide