FOTOGALERIE. Imagini dezastruoase cu castelul din Carei. Înainte de reabilitare

Castelul Karolyi din municipiul Carei a fost o veritabilă ruină înainte de a intra în reabilitare și a deveni cea mai importantă atracție turistică din județul Satu Mare. Între timp, Castelul Karolyi va fi transformat într-o ”mină de aur”. Cel puțin aceasta este intenția Primăriei Carei a Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”. După cinci ani de la reabilitare, în care nu au avut să perceapă niciun fel de taxe, administratorii castelului vor acum să încaseze cât mai mulți bani din vizitarea castelului de către turiști. Al căror număr crește de la un an la altul!

Printre propunerile înaintate figurează perceperea de bilete pentru vizitarea castelului, deschiderea unei cafenele pentru vizitatori, a unui magazin de suveniruri, deschiderea pentru turiși a bastionului principal, deschiderea unei expoziții de științe ale naturii a cercetătorului Karácsonyi Károlyi, respectiv instituirea unor taxe pentru expozițiile cu vânzare.

”Este momentul să considerăm castelul Károlyi ca un obiectiv turistic aducător de venituri”, a adăugat directorul Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, Dragoș Georgescu.

SURSA FOTO: opiniedecarei.com

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Imagini dezastruoase cu castelul din Carei. Înainte de reabilitare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Castelul Karolyi
Melomanii pot cumpăra abonamentele Filarmonicii Dinu Lipatti până la sfârşitul lunii

Închide