FOTOGALERIE. Imagini horror la Spitalul din Negrești-Oaș. Condiții de Ev Mediu

Imagini de-a dreptul revoltătoare de la Spitalul Orășenesc Negrești Oaș au fost făcute publice de către jurnaliștii de la paginadetransilvania.ro. Bolnavii care în aceste zile sunt nevoiți să se trateze în secția de gastroenterologie, care oferă condiții improprii unui act medical.

Imaginile surprinse în băile din clădirea veche a spitalului, dar și cele imortalizate într-un salon, arată cât de mult le pasă unora de condițiile în care își tratează pacienții.

”Clădirea spitalului vechi este o clădire dată în folosință în 1956, clădire în care nu au fost efectuate lucrări de reparații capitale în ultimii 15 ani. Lucrările necesare vor fi efectuate în anul 2017, atât pe sectia Gastroenterologie, cât și pe secția Obstetrică-Ginecologie. Menționăm că în 2016 a fost depusă o solicitare pentru includerea acestei clădiri în lista investițiilor derulate prin Compania Națională de Investiții”, se arata într-un comunicat de presă remis de conducerea unității spitalicești.sursa: paginadetransilvania.ro1 Comment on "FOTOGALERIE. Imagini horror la Spitalul din Negrești-Oaș. Condiții de Ev Mediu"

  1. satmarean | mai 5, 2017 at 08:27 |

    Vă invităm și la neurologie Satu Mare!!!!!!!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
FOTOGALERIE. Campania de ajutorare a bebelușilor abandonați, un succes uriaș

Închide