FOTOGALERIE. Începe construcția mall-ului de lângă Auchan! Cinci săli de cinema

A început construcția unui nou centrul comercial în municipiul Satu Mare, dotat cu cinci săli de cinema, dezvoltat de CEETRUS (fostul Immochan). Reporterii PresaSM au aflat că la Satu Mare va ajunge CINEMAONE, care se va ocupa de investiția în sălile de cinema. 

În ceea ce privește locurile din cele cinci săli de cinema, avem următoarea capacitate: sala 1 – 230 de locuri, sala 2 – 94 de locuri, sala 3 – 169 de locuri, sala 4 – 335 de locuri și sala 5 – 230 de locuri.

Reporterii PresaSM au intrat în posesia unor informații potrivit cărora CEETRUS va investi 36,4 milioane de lei într-un nou centru comercial, care va fi construit pe Drumul Careiului, în apropierea hypermarket-ului Auchan. Centrul comercial va fi construit pe o suprafață de două hectare.

Reporterii PresaSM au mai aflat că spațiul se va împărți în două destinații: una cu cinci săli de cinema, iar cel de-al doilea este pentru cei de la Decathlon.

După ce se va construi centrul comercial (lucrări care vor dura circa un an), cei de la CEETRUS vor să mai construiască un cartier de locuințe, cu 300 de apartamente. Finalizarea întregului proiect este prevăzută pentru 2021-2022.

“Am cumpărat un teren de şapte hectare la Satu Mare cu 1,5 milioane de euro, lipite de centrul comercial, unde vom face două lucruri: vom face o extensie a centrului comercial, de 10.000 mp, şi asta ne ocupă cam 2 ha, iar pe restul de cinci hectare vom face un cartier rezidenţial”, a declarat Tatian Diaconu, directorul general..Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Începe construcția mall-ului de lângă Auchan! Cinci săli de cinema"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.