FOTOGALERIE. Inundație la periferia municipiului Satu Mare

Ploile însemnate cantitativ au creat probleme și în municipiul Satu Mare. În special în zonele de periferie, acolo unde construcțiile s-au făcut mai mult haotic, fără o sistematizare. Motiv pentru care anumite zone sunt mai joase, iar acum se inundă. Această problemă este înregistrată aproape peste tot în zonele rezidențiale de la periferie.

”Strada Busuiocului e doar una dintre zonele unde trebuie regândit întreg sistemul de canalizare. Orice extindere a cartierelor noi trebuie să fie însoțită de o planificare a lucrărilor. Satu Mare are nevoie de o strategie și o gândire de ansamblu a ceea urmează a fi realizat. Până atunci sigur că cetățenii trebuie ajutați acolo unde e posibil”, a declarat consilierul județean Adrian Cozma.

2 Comments on "FOTOGALERIE. Inundație la periferia municipiului Satu Mare"

  1. Sper ca de acum incolo sa se faca un proiect de prevenire a inundatiilor cu implicarea chiar si cu implicarea proprietarilor ce li se cuvine. In fiecare an au fost inundatii ma intreb de cum nu a fost invatatura. Multumim presaSM pentru tinerea la curent cu situatia dazastruoasa de pe raza municipiului si din apropiere.

    View Comment
  2. Bă Adișor, du-te tu la “dezvoltatorul imobiliar” care ți-a vândut casa construită în câmp și-l întreabă de ce te-a fraierit!?! Că el doar așa a declarat la obținerea autorizațiilor că îți va face canalizare și restul utilităților!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre inundații
FOTOGALERIE. Pompierii intervin masiv în județ. Mai multe zone inundate!

Închide