FOTOGALERIE. Lucrări avansate la noul Lidl. PresaSM a aflat data inaugurării

Cei de la Lidl se mișcă foarte repede în ceea ce privește construcția noului supermarket pe Drumul Careiului, din municipiul Satu Mare. Mai exact, în apropiere de Biserica Ortodoxă ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

Deja s-au ridicat stâlpii de susținere a clădirii și urmează să se pregătească terenul pentru asfaltare. Și toate acestea într-o lună de când au început lucrările.

PresaSM.ro a aflat că lucrările urmează să fie finalizate în luna septembrie a acestui an, iar inaugurarea se va face în luna octombrie.

Suprafața carosabilă și pietonală va fi de 5.436 metri pătrați, iar suprafața de spații verzi amenajate este de 1.970 metri pătrați. De asemenea, vor fi 129 de locuri de parcare, printre care două locuri de parcare de tip “mamă și copil” și două locuri pentru persoane cu deficiență locomotorie. Un aspect foarte important luat în calcul este distanța față de Biserica Ortodoxă ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”, care va fi de minim 20 de metri.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Lucrări avansate la noul Lidl. PresaSM a aflat data inaugurării"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Lidl
FOTOGALERIE. A început construcția LIDL pe Drumul Careiului. Va fi gata în câteva luni

Închide