FOTOGALERIE. Magazinul Lidl este finalizat! Se va inaugura în această lună

Lucrările la noul magazin Lidl de pe Drumul Careiului s-au finalizat și recepționate în data de 28 septembrie. De asemenea, deschiderea oficială se va realiza în această lună. Imediat după finalizarea lucrărilor la viitorul sens giratoriu, lucrările fiind destul de avasante la aceast proiect.

Muncitorii le-au declarat reporterilor PresaSM.ro că lucrările sunt finalizate, iar în următoarele zile urmând să fie alimentat magazinul cu produse.

Suprafața carosabilă și pietonală a parcării este de 5.436 metri pătrați, iar suprafața de spații verzi amenajate este de 1.970 metri pătrați. De asemenea, sunt 129 de locuri de parcare, printre care două locuri de parcare de tip “mamă și copil” și două locuri pentru persoane cu deficiență locomotorie.Un aspect foarte important luat în calcul este distanța față de Biserica Ortodoxă ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”, care va este de minim 20 de metri. De asemenea, crucea din colțul terenului va rămâne pe loc, după ce s-a luat în discuție eventuala mutare. Și asta pentru a nu tensiona situația, respectiv poziționarea nu încurcă construirea sensului giratoriu.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Magazinul Lidl este finalizat! Se va inaugura în această lună"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Lidl
FOTOGALERIE. Lidl face sensul giratoriu pe repede-nainte! Primăria bate cu ”pumnul în masă”

Închide