Pozele sunt din municipiul Satu Mare? Pare cabana din Poiana …

Comment on FOTOGALERIE. Miniștrii și investitori importanți, astăzi, în municipiul Satu Mare by satmarean.

Pozele sunt din municipiul Satu Mare? Pare cabana din Poiana Codrului

Recent Comments by satmarean

FOTO. Pompierii, bătaia de joc a unor panicați. Puși pe drum pe degeaba
La deblocarea usilor, merge descarcerarea. In acest timp are loc un accident si se tavaleste lumea ca nu ajung pompierii. Daca se mai gasesc si doi desteptiin acelasi timp cu accidentul, mor amaratii aia incarcerati.


Cod PORTOCALIU. Risc real de inundații în județul Satu Mare
Mare risc. Ieri a fost si cod portocaliu de vreme grea in zona oasului.Informarea de precipitatii a fost de sub 20l/mp, adica 17 si ceva.Pai ce plm de prognoza fac astia. Va spun eu:priveste un prost pe harta radar, vede ca este ceva nor mai mare si dai cu codul(de a fi a fi, de nu, nu)si atunci nebunia, vine grindina, mutam masinile, etc. Urmaresc destul de des prognozele meteo(meseria de agricultor ma obliga)si o dau in bara astia pe toate fronturile. De aia mi-am cumparat statie meteo de circa 5000 de euroi sa stiu ce dracu fac si cum sa-mi cheltuiesc banii.


Spitalul Județean Satu Mare are bucătărie proprie! Mâncare în condiții bune
O sa tina mult si bine, pentru ca se fac bani frumosi acolo. Ei spun ca mancarea este scumpa , dar mai trebuiesc angajate ceva nemuri acolo si se vor sifona bani sau alimente la greu.Cand faci mancare pentru 1000 de oameni nu se vade daca dispar alimente, plus ca se ia mita de la firmele care asigura materia prima. O sa vedem ce laudata o sa fie mancarea din spital dupa aia (sper ca domnii ziaristi sa tina cont de asta si sa se intereseze si peste vreo 6 luni de asta, daca nu cumva ajung sa manince acolo zi de zi ca inainte se practica, dau si nume dar unii dintre ei e morti saracii).
P.S. Nu am auzit sa se manance gustos in nici un spital din Romania.


FOTOGALERIE. Mașină lovită de tren în județul Satu Mare!
Nimeni de la fata locului nu a sunat la 112. Interesativa cine, cum a apelat.
Citește articolul precedent:
FOTOGALERIE. Crengi căzute peste mașini în Cartierul Micro 17! Au intervenit pompierii

Închide