FOTOGALERIE. Morții, îngropați printre gunoaie și mocirlă în municipiul Satu Mare

Gunoaie și mocirlă în cimitirele din Satu MareGunoaie și mocirlă în cimitirele din Satu Mare

Gunoaie și mocirlă în cimitirele din Satu Mare.  Cultele și statul par să fie cei mai slabi administratori. Imaginile postate de la cimitirul de pe strada Rodnei arată mizeria de nedescris.

Cultele și statul par să fie cei mai slabi administratori când vine vorba despre cimitire. Despre gunoaiele din cimitirul de pe strada Amațului, aflat în gestiunea Administrației Domeniului Public, am mai scris. Dar se pare că nu este un caz izolat.

Din câte deducem, în municipiul Satu Mare este aproape o tradiție ca gunoaiele să fie nelipsite din cimitire. Așa se întâmplă și la cimitirul de pe strada Rodnei, acolo unde rezidurile și mocirla fapt parte din peisajul lugubru.

Vorba unui sătmărean, supărat pe această stare de fapt: taxa să fie plătită.

”Mulțumim administratorului, cimitirului de pe str Rodnei, taxa pe mormânt să fie platită și în rest Doamne ajuta!”, este mesajul sătmăreanului Vasile Mihovici, care a mai postat și o serie de fotografii.

Mizerie la cimitirul de pe strada Rodnei

1 Comment on "FOTOGALERIE. Morții, îngropați printre gunoaie și mocirlă în municipiul Satu Mare"

  1. Forte multa mizerie si administratia este interesata doar sa ia bani

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cimitire
Persoana care a declarat război ”monopolului” din cimitirele din județ: ”Unde-s facturile?”

Închide