@Ghita asta cu – românii dacă nu fac un …Comment on FOTOGALERIE. O mamă cu bebeluș, acuze la adresa unor angajați ai Spitalului Județean Satu Mare by Foris.

@Ghita asta cu – românii dacă nu fac un rău nu sunt sănătoși- nu sunt deacord cu tine. Sunt ungur și am de lucru cu mulți români și toți sunt de treabă. Poate m-aș putea plânge pe 1% dintre românii cu care am treabă. În rest hideți să ne bucurăm de iarnă.

Recent Comments by Foris

FOTO. Tânărul care s-a sinucis în Arestul Poliției Satu Mare a omorât un pensionar
De obiei victimele sunt de vină, uneori sunt acuzați de vătămare corporală dacă s-au apărat.


Municipiul Satu Mare, în scenariul roșu! S-ar putea închide restaurantele, cafenelele și, parțial, școlile
De mult timp s-a știut că pe 8 martie va fi scenariu roșu, asta nu acum s-a ajuns la această înțelegere. De ce suntem mințiți, de ce bagă în faliment toată structura privată? Și Ungaria închide toate magazinele și salonurile. De ce trebuie să facem la fel? Din ce se vor achita chiriile, facturile, impozitele? Dar impozitele vreți să fie achitate, da?


FOTO/VIDEO. Cerșetorii au invadat Vama Petea! Copii bătuți pentru că nu au strâns bani
Ba mai mult decât atât, aceste persoane mai sunt și încurajate de către unii primari primind locuri de case, case sau apartamente că ei nu au din ce să-și cumpere că doar cârciuma costă, iar tu românule de rând lucrezi de-ți crapă sănătatea să-ți permiți de o casă sau apartament. Nu vă scriu minciună, uitați-vă atent că nu stau sub cerul liber. Ocupă locuri abuziv după care au pretenții.


FĂRĂ PRECEDENT. Lucrările la Centrul Nou, la un pas de blocare. Se pierd milioane de euro
@CulicMgurel, lucrarea nu este terminată, dar cum a arătat înainte acela se definește ca rușinea municipiului. Interesant că la Sibiu, Cluj Napoca, Oradea, Timișoara, București s-a dat voie la reabilitare și uite că e o plăcere să te plimbi în aceste orașe. Aici e parcă in Cuba. Și noi sătmărenii merităm un oraș plăcut.


Județul Satu Mare: profesoară condamnată la închisoare pentru că a atacat doi elevi cu spray lacrimogen
Nu am fost de față ca să pot da cu părerea. Nu cred că trebuia folosit spreyul. Psihic această profesoară este varză.
Citește articolul precedent:
FOTO. Accident în lanț pe Drumul Botizului. Patru mașini avariate. Autoturism proiectat în poartă

Închide